Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Digitaal netwerken in moderne woonomgevingen

Digitaal netwerken in moderne woonomgevingen

Bij de Interzum beurs in Keulen zal Häfele de spannende vragen van deze tijd beantwoorden. Met digitale netwerken, innovatieve meubeltechnologie en holistische oplossingen kan het bedrijf op de stand in hal 7.1, C 040 zijn eigen claim “Thinking ahead” beleven. Het wordt duidelijk hoe eenvoudig de slimme wereld van de meubelindustrie en meubelmakers gerealiseerd kan worden met het Häfele assortiment en de vele nieuwe producten.

“Smart furniture meets smart home”- wat twee jaar geleden bij Interzum nog een toekomst droom  was – kan nu met de Häfele Connect technologie in een handomdraai en gerealiseerd worden. Het bedrijf levert het bewijs van zijn expertise. Bijvoorbeeld in een micro-appartement met slimme componenten en in een keuken met geraffineerde verlichting die wordt aangestuurd door een smartphone of tablet.

Ook dit jaar biedt de Häfele beursstand een groots festijn aan innovaties. Op 1400 vierkante meter  stand ruimte wordt het een verzamelplaats voor de internationale en creatieve uitwisseling van gedachtes en ideeën. Het is zeker een bezoek waard voor meubel- en keukenfabrikanten, maar ook voor meubelmakers, interieurbouwers, architecten, planners en project specialisten.

Digitaal netwerken

Digitaal Ontbijt aan het begin van de beursdag
Het hoogtepunt van elke beursdag begint op de stand van Häfele met het “Digitaal Ontbijt”; elke dag om 9.30 uur een spraakmakende lezing over relevante onderwerpen over de toekomst van de meubelindustrie. Dr. David Bosshart, directeur van het GDI-instituut Zürich, zal woensdag en donderdag spreken over Digital Living en Micro-Living ofwel compact wonen, en de toekomst van de meubelhandel.

Heden en toekomst in beweging
Wie geïnteresseerd is in nieuwe ideeën, vindt ze op de Häfele stand. Hier is de toekomst op veel gebieden al begonnen. “Digital Living, we make it easy”is de slogan. Het beschrijft onder andere de nieuwe generatie Loox LED verlichting: eenvoudiger plannen, eenvoudiger installeren, eenvoudiger  bedienen en de basis voor een nieuw en slim assortiment. Onder de paraplu van Häfele Connect wordt het koppelen en besturen van slimme Häfele producten, inclusief verbindingen met systemen van derden, een realiteit.

Digitaal netwerken

Nimbus, het jongste lid van de Häfele familie, is ook aan boord. De pionier op het gebied van LED-armaturen rondt het productassortiment en de verlichtingsexpertise van Häfele af met zijn elegante design en toonaangevende technologie.

“We make it easy’is de centrale boodschap aan de meubelindustrie. Dit omvat een goede service met kennis van zaken in de gehele procesketen, van planning tot productie en logistiek. Ervaar een keuken uitgerust met slimme verlichting. Naast het slimme micro-appartement behoort het tot het middelpunt van een live show op de beurs.

Meubeltechnologie naar een hoger niveau
Met het voorbeeld van drie keukens, woon- en slaapwerelden uitgerust met de nieuwste producten, wordt meubeltechnologie naar een hoger niveau getild. Op vijf live-stations kunnen bezoekers de kracht van de nieuwe producten zelf ervaren: van gereedschaploze meubelmontage, de nieuwe generatie klepbeslagen, de nieuwe Häfele meubelgrepen inclusief de Red Dot Award winnaar, het gloednieuwe Häfele keukenbeslag tot en met de volledige Häfele expertise op het gebied van schuifoplossingen voor meubels én nog veel meer – een vuurwerk van innovaties!

Digitaal netwerken

Producthoogtepunten op de Häfele beursstand
Häfele heeft veel nieuwe producten te bieden voor het slim verbinden van moderne woonomgevingen door middel van LED verlichting en geluid, meubelverbinders, kastsystemen, schuifdeuren en klepbeslag.

De belangrijkste items op het gebied van innovatie zijn onder andere:

  • De vijfde generatie van het Häfele Loox LED verlichtingssysteem. Het presenteert zich als een volledig opnieuw uitgevonden systeem. Eenvoudig, lineair, logisch – dat is de essentie van vier generaties succesvol ontwikkelde en op de markt gebrachte LED-technologie. De vijfde generatie van Häfele Loox komt tegemoet aan de groeiende vraag naar licht in meubels en ruimtes, de groeiende behoefte aan digitalisering en aansluiting op netwerken en aan het behoud van maximale eenvoud en flexibiliteit. Loox biedt nieuwe, verrassende mogelijkheden voor digitalisering via de Häfele Connect App, inclusief aansluiting op systemen van derden.
  • De designverlichting van Nimbus, pionier op het gebied van LED-armaturen en nieuw lid van de Häfele familie.
  • De sensationele innovatie in het Häfele Free-klepbeslag: een innovatieve, extreem klein en tegelijkertijd extreem krachtig klepbeslag. Met zijn compacte ontwerp creëert hij meer opbergruimte in meubels dan welk ander actueel model in zijn klasse dan ook.
  • De nieuwste ontwikkelingen in het Häfele Ixconnect-programma, meubelverbinders die voor het eerst volledige gereedschapsloze montage van complete meubelrompen mogelijk maken en in elk gestandaardiseerd productieproces geïntegreerd kunnen worden.
  • Het uitgebreide Häfele Matrix ladeprogramma. Het biedt een optimale oplossing voor elk toepassingsgebied. Op de beursstand wordt het volledige scala aan mogelijkheden getoond, van functionele instapmodellen tot hoogwaardige systeemoplossingen.
  • DressCode, een gereedschapsloos kastinrichtinsprogramma. Het systeem is internationaal en uniform beschikbaar. Alle elementen kunnen zonder gereedschap gemonteerd en gedemonteerd worden. Dit vermindert de montagetijd met 50% in vergelijking met schroefverbindingen. De bekroonde verbinder is het hart van dit systeem voor kasten en rekken.
  • Het ingenieuze plintverstelsysteem Häfele Axilo- de verlengde arm voor het nivelleren van de romp, nu bekroond met de Red Dot Award.
  • Tafelonderstellen voor werkplekken. Nu ook beschikbaar in de trendkleur grafietzwart voor een moderne sfeer in traditionele kantoren, gemeenschappelijke ruimtes en flexruimtes. Op de beursstand is de Häfele Officys TE 651 te zien, een elektrisch in hoogte verstelbaar tafelonderstel.
  • Innovatieve Häfele caravanbeslag. Dit uitgebreide assortiment van caravanbeslag wordt op de beurs getoond in een caravanreplica en gecompleteerd met lampen uit de Loox LED-serie en oplaadstations voor smartphones, tablets etc.

Digitaal netwerken

Naast de beursstand is Häfele ook aanwezig op twee andere beurslocaties. Op het speciale gedeelte “Tiny Spaces” staat een klein huisje op wielen, een voorbeeld van mobiel Micro-Living vol slimme oplossingen van de hardwarespecialist.

Häfele is ook betrokken als initiatiefnemer van een bijzondere workshop over de toekomst. In de speciale ruimte in hal 10/11 presenteren jonge en creatieve mensen uit de meest uiteenlopende disciplines hun visie op het digitale leven van de toekomst.

Het Häfele beursteam kijkt reikhalzend uit naar de reactie van zijn partners en verheugt zich op intensieve en inspirerende discussies op de innovatieve beursstand van Häfele bij Interzum in Keulen.

Digitaal netwerken

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details