Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuws

Diverse mondmaskers. Regel het samen met Burghouwt!

Unknown-3

10 november 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Met het Coronavirus nog steeds in het land wordt het alsmaar belangrijker om uzelf en uw medewerkers te beschermen. Mondkapjes zijn hier een mooi voorbeeld van. Bij Burghouwt bieden we u een aantal verschillende soorten niet-medische mondmaskers aan:

Bedrukt Mondmasker
Waarom met een saai mondmasker rondlopen, wanneer u net zo makkelijk een masker kunt kopen dat aansluit op uw eigen huisstijl? Dat vind Burghouwt ook en daarom bieden wij u nu de mogelijkheid om gepersonaliseerde, bedrijfseigen mondmaskers te kopen.

In bovenstaand voorbeeld is gebruik gemaakt van een Burghouwt uitstraling. Deze is alleen ter illustratie en kan natuurlijk vervangen worden voor uw eigen kleuren en logo’s. Kies zelf de kleuren en de opdruk en zorg voor een professionele uitstraling van uw medewerkers.

Laat u informeren over de mogelijkheden door uw contactpersoon bij Burghouwt. Bestel uw bedrukte mondmaskers

FFP1 TYPE 6100
Het Type 6100 FFP1 mondmasker is een cupvormig masker zonder ventiel met een makkelijk te vormen neusbeugel, waardoor het masker comfortabel te dragen is. Beschermt tegen stofdeeltjes tot 4 keer de grenswaarde.

FFP2 Mondmasker
Het Magic Genius KN95 mondmasker is een beschermend masker dat ontworpen is om nauw aansluitend te passen en is zeer efficiënt in het filtreren van lucht-gedragen deeltjes. Dit masker filtert minimaal 95 procent van zeer kleine (0,3 micron) deeltjes. CE gecertificeerd en leverbaar in verpakkingen van 5 of 10 stuks.

FFP2 Mondmasker met Ventiel
Het Type 6210 FFP2 NR D mondmasker is een cupvormig masker, voorzien van een uitademventiel. Het heeft een makkelijk te vormen neusbeugel, waardoor het masker comfortabel te dragen is. Beschermt tegen stofdeeltjes tot wel 10 keer de grenswaarde.

Standaard Mondmasker
3-laags gezichtsmasker met elastische oorlussen voor eenmalig gebruik. Houdbaarheid tot twee jaar vanaf de productiedatum. Verkocht in verpakking met 10 stuks die verzegeld en hersluitbaar is. De verpakking is geschikt om aan een haak te hangen.

Voor meer informatie over deze maskers en andere Corona preventie middelen bezoekt u onze Corona preventiepagina.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details