Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Doe mee aan de webinars over de evolutie in schuiftechniek
Ook deze HAUTAU MOVE komt in de webinars aan bod.

Doe mee aan de webinars over de evolutie in schuiftechniek

Een blik op de nieuwste ‘Tips & Tricks’

De markt van beslagsystemen en raamautomatisering evolueert heel snel. Bij HAUTAU houden ze vinger aan de pols en staat innovatie centraal. Al jaren verlegt de expertise van de specialist uit het Duitse Helpsen wereldwijd grenzen. Het bedrijf bepaalt de technische standaards voor perfectie rondom beslagsystemen en raamautomatisering. Op 26 april en 13 september (vanaf 9 uur ’s ochtends) organiseert HAUTAU webinars rond de mogelijkheden en nieuwste ontwikkelingen op het vlak van schuiftechniek.

‘Hoe kan men zich van de concurrentie onderscheiden én hoe wordt men door de klanten als een expert gezien ?’ Het is een vraag die velen zichzelf stellen. 

HAUTAU biedt een oplossing en organiseert de live-webinars rond de evolutie in schuiftechniek. Geïnteresseerden kunnen in slechts één uur tijd alle mogelijkheden en nieuwste ontwikkelingen ontdekken. Deze korte online presentatie kan gemakkelijk tussen de werkzaamheden door gepland worden én is bovendien gratis. Elke deelnemer krijgt een individueel bekwaamheidsattest. Wie zich pro-actief van de anderen wil onderscheiden en de nieuwste ‘tips & tricks’ op het vlak van schuiftechniek voor zijn dagelijkse activiteiten nodig heeft, kan zich registeren en zo de webinar van gastheer Alexander Kolesnitschenko volgen. Tijdens een sessie vol praktijkgerichte tips van deze HAUTAU-expert bouwen deelnemers kennis op, waarmee ze zich van de concurrentie kunnen onderscheiden.

Expert in zijn vakgebied

HAUTAU is wereldwijd marktleider op het vlak van schuiftechniek en ­automatisering rond het venster. Dit merk ontstond in 1910, toen Wilhelm Hautau in een klein atelier startte met de ontwikkeling van beslag. Al jaren bepalen de experts van HAUTAU de technische standaards voor perfectie rondom beslagsystemen en raamautomatisering. Vandaag biedt de specialist een ruim assortiment producten en systemen, die overal ter wereld gebruikt worden. 

Innovatie staat daarbij centraal. 

Denk maar eens aan de ATRIUM® S, HS, SP en HKS, de HAUTAU Move, de PRIMAT en de TORNADO, maar vergeet ook niet de ATRIUM® HS comfort drive, rook- en warmteafvoersystemen (RWA), ventilatieoplossingen, verschillende aandrijvingen, sturingen, sensoren en afstandsbedieningen. Begin 2022 stelde HAUTAU een compacte catalogus voor, waar klanten het complete productassortiment en hun kenmerken, praktijkgerichte tips en alle aanvullende nuttige informatie kunnen terugvinden. Natuurlijk is dit alles op een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke en eenvoudige wijze te begrijpen. Gebruikers krijgen dan ook een waardevol naslagwerk. Deze catalogus in het Duits en in het Engels kan eenvoudig als PDF van de website van HAUTAU gedownload worden.

HAUTAU maakt inmiddels deel uit van familiebedrijf MACO, opgericht in 1947 en is één van de vooraanstaande spelers op het vlak van raam- en deurbeslag en leverancier van innovatieve systeem- en beveiligingsoplossingen. Ook bij deze Oostenrijkse fabrikant loopt innovatie als een rode draad door de geschiedenis. Naast het mechanische bouwbeslag en het gekende draaikiepbeslag neemt de koppeling met elektronische componenten een steeds belangrijkere plaats in. 

MACO telt vandaag 2600 medewerkers – waarvan ongeveer 1700 in Oostenrijk – verspreid over 15 verkoopkantoren en 6 productiesites in Salzburg, Mauterndorf en Trieben (Oostenrijk), Helpsen (Duitsland), ­Kaluga (Rusland) en Gliwice (Polen). 

Sinds 2018 beschikt deze specialist over een eigen onderzoeks- en innovatiecentrum in Salzburg, waar ook het hoofdkantoor gevestigd is.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details