Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Doordachte combi van smartlock en domotica
Maak het smartlock onderdeel van uw Smart Home en laat het gemakkelijk communiceren met andere slimme apparaten via Wifi, Zwave of Zigbee.

Doordachte combi van smartlock en domotica

CertSecurity Domotics is niet alleen leverancier van slimme toegangscontrolesystemen en DIY Smart Home producten. De kracht van het bedrijf zit ‘m ook in het bieden van uitgebreide services, zoals handleidingen, trainingen en notificaties over waardevolle firmware updates. Het zijn mooie extra’s, die leiden tot integrale en perfect functionerende maatoplossingen. 

Het merkenarsenaal van CertSecurity onderstreept de focus op kwaliteit. Zo levert het Mierlose bedrijf een uitgebreide sortering universele retrofit smartlocks van onder meer Danalock, Tedee en Desi. Wat betreft Danalock is CertSecurity door Salto Systems Nederland aangesteld als distributeur in ons land. Tedee werd onlangs door CertSecurity in Nederland gelanceerd als het eerste premium smartlock. Dankzij de sterke gepatenteerde aandrijving, de aluminium behuizing en oplaadbare accu wordt via een speciaal koppelstuk voor diverse merken cilinders een passende oplossing bedacht. Voor elke deur. Dat geldt ook voor de overige aangeboden slimme elektrische sloten. “Al onze smartlocks zijn retrofit”, aldus directeur/eigenaar Maurice Weernink. “Dat wil zeggen dat ze als universeel product achteraf probleemloos op bestaande deuren zijn te monteren. Bovendien zijn onze producten stand alone en op afstand te bedienen in combinatie met een wifi bridge. Verder kun je met deze innovatieve topproducten de toegang tijdelijk of permanent delen en het gebruik ervan online of via een app beheren.”

De stijlvolle en compacte Danalock V3 past op elke deur. Met een Danalock Keyturner of op maat gemaakte veiligheidscilinder.

Integratie met Smart Home

Het verbinden van slimme deursloten met domotica is voor CertSecurity een tweede natuur. Weernink bevestigt het. “Door slimme producten met elkaar te laten communiceren, kun je gemakkelijk verschillende geautomatiseerde programma’s instellen. Het gaat dus verder dan sec het slot openen en sluiten. Denk aan het automatisch openen/sluiten van het slot, waarna de verlichting en de verwarming een standje hoger/lager gaan of dat de deur van het slot draait bij brand of calamiteiten. De hiervoor benodigde communicatie vindt in de meeste gevallen plaats via wifi met een extra wifi bridge of door middel van het Z-wave of Zigbee communicatieprotocol. Hiervoor is een smart home controller benodigd. Ook op dat vlak zijn we met bijvoorbeeld Fibaro HC3, Homey, Home Assistant en Aeotec SmartThings Hub zeer goed gesorteerd. Kortom, voor een perfect werkende combinatie-oplossing van smartlock en do­motica ben je bij ons altijd aan het juiste adres!”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details