Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Driepuntsvergrendeling zonder sleutel

Driepuntsvergrendeling zonder sleutel

Met de introductie van het zelfvergrendelend deurslot A-TS weet Maco Beschläge BV perfecte vergrendelingstechnologie slim te combineren met veelzijdige variaties om deuren te openen. Opgeteld bij de grote sluitkracht en een optimaal gebruikscomfort maakt het de A-TS tot een duurzame vinding die in tal van gebruiksomgevingen toepasbaar is. En dat alles zónder sleutel…

De nieuwe A-TS zet het Oostenrijkse MACO, een van de belangrijkste internationale beslagproducenten, maximaal op de kaart. “Eenmaal gesloten, is de deur mechanisch automatisch vergrendeld”, vertelt Edwin van Houten, product sales manager BeNeLux business unit DOOR. “De drie dagschoten veren in de sluitdelen en zorgen voor een permanente en gelijkmatige aandrukkracht van de deur. Daardoor blijven tocht en vocht buiten en de warmte binnen. Bovendien wordt voorkomen dat de deur kromtrekt. De sleutel heb je alleen nodig om de haken en nachtschoot te kunnen navergrendelen, zodat de kruk is geblokkeerd en kinderen of huisdieren er niet vandoor kunnen gaan.

Extra’s

Preciezer, veiliger, stiller. Het nieuwe mechanisch zelfvergrendelend deurslot van MACO heeft in vergelijking met zijn voorgangers de nodige extra’s te bieden. Daartoe behoort ook de standaard geïntegreerde dagstandfunctie. “Bovendien kan de A-TS optioneel en zelfs achteraf worden uitgerust met een motor, zodat je een compleet en hoogwaardig toegangscontrolesysteem kunt realiseren”, aldus Van Houten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details