Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Dromen komen uit voor totaalleverancier van horren, raamdecoratie, screens en rolluiken
Detail kap raam rolhor.

Dromen komen uit voor totaalleverancier van horren, raamdecoratie, screens en rolluiken

Sterke focus op de kozijnenfabrikant als klant

Soms komen dingen op een mooie manier bij elkaar en komen dromen uit. Dat geldt zeker voor Tom van Boxtel, die sinds kort de scepter zwaait over het in Best gevestigde Eden Window Solutions. Met de opgedane ervaring in zowel de zonwerings- als de kozijnenwereld, combineert Tom in het nieuwe bedrijf het beste van twee werelden. We spreken hem in de functie van directeur/mede-eigenaar.

Maximale ondersteuning

“Dit kwam op mijn pad en daarmee ging een lang gekoesterde droom in vervulling”, opent Tom het gesprek. “Ik ben met beide benen terug in mijn ‘oude’ branche en heb de kennis en ervaring meegenomen die ik heb opgedaan in de kozijnensector. Eden Window Solutions is totaalleverancier van horren, binnenzonwering, screens en rolluiken. Onze focus ligt op de kozijnenfabrikant, die we tot in detail kunnen ondersteunen met onze producten en kennis. Daarmee bieden we toegevoegde waarde, omdat we als geen ander snappen wat er speelt bij hem, in de productie en verkoop. We willen graag dat de kozijnenfabrikant zich als partner van onze producten gaat zien, horren, screens en rolluiken als echte meerwaarde gaat verkopen en er marge op durft te pakken. Dat is geheel in tegenstelling tot wat we vaak zien gebeuren: de horretjes worden weggegeven bij een kozijnenopdracht, om de order binnen te slepen. Doodzonde is dat. Je mist omzet en je haalt een mooi product naar beneden. Wij willen juist helpen om die meerwaarde ook als zodanig over te brengen naar de eindgebruiker.”

Inzethor.

Door de kennis over kozijnen te combineren met de kennis over horren, screens en rolluiken kan Eden Window Solutions de kozijnenfabrikant veel werk uit handen nemen.

“Daarmee nemen we de drempels weg om ook echt met deze producten aan de gang te gaan. Zeker in de offertefase is dat interessant. Eindgebruikers die graag alles uit één hand willen betrekken, vinden het prettig als naast de kozijnen ook opties geboden worden voor passende horren, screens of rolluiken. Ik weet dat dit bij veel kozijnspecialisten een bottleneck is. In dergelijke gevallen laten we graag zien wat we als partner waard zijn!”

Raam rolhor.

Eigen productie

Het overgrote deel van de producten die Eden Window Solutions verkoopt wordt in eigen productie gemaakt. “We zijn onderdeel van de Alcré Groep en op een enkele hor na, wordt alles binnen de groep gefabriceerd”, schetst Tom. “We voeren twee plissé hordeuren in ons programma, alleen de originele Metaco® Japanse plissé hordeur wordt buiten de groep geproduceerd.”

100% operationeel

Op de vraag of Eden Window Solutions al operationeel is, antwoordt Tom: “Jazeker, 100% zelfs. We accepteren uiteraard niet alleen klanten uit de kozijnenwereld, maar iedere professional uit zowel de kozijnen als de zonwering- en rolluikensector. We houden de drempel om zaken te doen zo laag mogelijk, maar wel binnen professionele kaders. Er heerst hier een ‘down to earth’ werkwijze, waarbij het persoonlijke contact altijd voorop staat.”

De prijslijst en brochure komen eraan.

Ook in de showroom aanwezig

Voor de bedrijven met een eigen showroom is er overigens goed nieuws: er komt mooi Point of Salemateriaal aan. ““Ook daarin bieden we maximale ondersteuning”, legt Tom uit. “We komen met prijslijsten, stalen, showroommateriaal en een opgewekte glimlach langs bij de professionals. Kies je voor Eden Window Solutions, dan kies je voor onze kennis en ervaring, die we graag delen met onze partners. Wij willen het begrip ‘partnerschap’ naar een hoger plan tillen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details