Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
DRY FIX® 1, 4 en 16 maken plaats voor de DRY FIX® UNI

DRY FIX® 1, 4 en 16 maken plaats voor de DRY FIX® UNI

Bij Repair Care zijn we continu bezig met onderzoek en (product)ontwikkeling. De feedback die we uit de praktijk terugkrijgen vormt hierbij waardevolle informatie.

Besloten is om DRY FIX 1,  4 en 16 (ook de kleine varianten!) langzaam uit het assortiment te halen. Reden hiervoor is dat ons assortiment op die manier eenvoudiger en overzichtelijker wordt. Een andere belangrijke reden is onze focus op het milieu. Doordat klanten voortaan nog maar één DRY FIX gebruiken voor al onze reparatiepasta’s, zal er minder restafval ontstaan.

Deze beslissing betekent dat t.z.t. alleen nog maar DRY FIX UNI  en DRY FIX UNI klein beschikbaar zijn als voorstrijk. Daarom heeft onze R&D-afdeling de afgelopen tijd hard gewerkt om dit product te verbeteren. En met succes: de vernieuwde DRY FIX UNI (klein) heeft een stabieler mengcontrolesysteem. De vernieuwde DRY FIX UNI is sinds 1 juli verkrijgbaar.

Uiteraard hebben alle huidige DRY FIX producten gewoon de kwaliteit die men van Repair Care gewend is. Ze kunnen daarom gewoon nog verkocht en gebruikt worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details