Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuws

DUCO Online Sessions | woensdag 23 maart

Afbeelding-3-persbericht-DUCO-ventilatie-in-renovatie-800×600

16 februari 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Webinar Ventilatie in Renovatie & Transformatie

Bij het isoleren van bestaande woningen, is goede ventilatie cruciaal. In de zoektocht naar het besparen van gas komt in deze tijden een gezond binnenklimaat met het juiste comfort vaak op de tweede plaats. Daarom organiseert ventilatiefabrikant DUCO Ventilation & Sun Control op woensdag 23 maart het webinar Ventilatie in Renovatie & Transformatie.

Uitdagingen bij renovatie: wat je moet weten

Tijdens het webinar leggen specialisten van bureau Atriensisen DUCOuit hoe goede ventilatie een onderdeel vormt van een duurzame woning. Hoe pak je dat nu integraal aan, bij grondgebonden woningen en in gestapelde bouw? Wat zijn de uitdagingen binnen renovatie en wat zijn de mogelijkheden voor transformatie van bestaande bouw? Gasloos bouwen richting 2050: feit of fictie?

Schrijf snel in en krijg een antwoord op al jouw vragen

Sprekers tijdens het webinar zijn Wilbert van Nistelrooij, Senior Projectadviseur bij Atriensis en Michel Mengerink, Technisch Commercieel Adviseur van DUCO. Het webinar vormt dé gids voor installateurs en voorschrijvers om het proces naar een gezond binnenklimaat probleemloos te volbrengen. Ze wenden zich hiervoor tot concrete praktijkvoorbeelden en cases voor renovatie. Het webinar wordt in goede banen geleid door Richard Geraerts, verkoopleider Nederland bij DUCO. Tijdens de live-uitzending is er volop gelegenheid om vragen te stellen via de chat.

Timing & inschrijven Het webinar vindt online plaats op woensdag 23 maart van 10u00 tot 11u15. Het event is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Meer info en inschrijven kan via nl.duco.eu/webinar-renovatie

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details