Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Duco pakt uit met Webinar “BENGT U NOG MEE?”

Duco pakt uit met Webinar “BENGT U NOG MEE?”

Nog 9 weken en dan maakt NEN 7120 definitief plaats voor NTA 8800. De BENG-rekenmethodiek vraagt om een andere benadering van het ontwerpproces. Het gratis webinar “BENGT U NOG MEE?” van ventilatie- en zonweringfabrikant Duco op donderdag 26 november helpt ontwerpers en voorschrijvers daarmee op weg.

BENGT U NOG MEE?

De bouwregelgeving groeit en bloeit, maar wordt eigenlijk vooral strenger. Alle nieuwbouwwoningen moeten tegen volgend jaar voldoen aan de BENG-eisen. De BENG-indicatoren en TOjuli zijn in de branche intussen goed gekend. Maar tijdens het webinar gaat Duco een stap verder.

Uitgewerkte BENG-concepten

Ventilatie-expert Richard Geraerts zet beknopt de krijtlijnen van de nieuwe rekenmethodiek uit en vertelt waaraan de BENG-woning moeten voldoen. Vervolgens toont adviseur Joy den Hartog welke oplossingen de rekenmethodiek positief beïnvloeden aan de hand van uitgewerkte BENG-concepten.

Cruciale vragen worden beantwoord: “Welke invloed heeft buitenzonwering op de bouwkundige schil? Wat zijn belangrijke TOjuli-remmers? Hoe kan een ventilatiesysteem met zonesturing bijdragen aan BENG? En op welke manier zorgt vraagsturing voor een energiezuinige werking van het ventilatiesysteem?”

Timing & inschrijven

Het webinar is na inschrijving gratis te volgen. Tijdens de live-uitzending is er volop gelegenheid om vragen te stellen via de chatbox. Bent u verhinderd? Dan kunt u het webinar achteraf terugkijken. Meer info via duco.eu/beng.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details