Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Duitse innovaties op Polyclose 2020

Duitse innovaties op Polyclose 2020

Wie naar Polyclose gaat om op zoek te gaan naar mooie noviteiten, kan er zijn hart ophalen. Op de stand van ONLEVEL GmbH wordt de bezoeker getrakteerd op een aantal mooie ontwikkelingen. “Je kunt er letterlijk je licht opsteken”, zegt Erwin Stegenga, accountmanager bij ONLEVEL met een glimlach.

Stegenga doelt op één van de noviteiten die op de stand gepresenteerd worden, namelijk ‘Lazortrack’. “We hebben het dan over een vernuftig ledsysteem voor onder trapleuningen en ballustrades. Naast een hoge esthetische waarde, zorgt dit systeem voor veiligheid. Je ziet waar je loopt, ook als er geen licht in de ruimte brandt. Lazortrack is energiezuinig, onderhoudsarm en in alle denkbare lichtkleuren te schakelen.”

Skyforce met zijdelingse bevestiging.

 

Naadloze integratie van transformator en ledstrip

Stegenga vervolgt zijn verhaal: “ONLEVEL zou ONLEVEL niet zijn als de installatie van Lazortrack niet super eenvoudig was. In het Lazortrack profiel zit per 20 meter een transformator weggewerkt. De ledstrip loopt ononderbroken door een daarvoor geëxtrudeerde goot en werpt een continu licht naar beneden. Dat houdt in dat je geen lichtpunten ziet, maar één lange baan egale verlichting. De ledstrip is op elke gewenste lengte in te korten.”

Lazortrack meet als profiel 50 mm x 120 mm en komt in lengtes van 2500 en 5000 mm. Uiteraard heeft ONLEVEL ook aan passende hoekstukken gedacht. “Standaard kan er gekozen worden voor aluminium optiek of een RAL-kleur naar keuze”, aldus Stegenga.

De Lazortrack ledstrip is op elke gewenste lengte in te korten.

 

Frans balkon nu ook met frontmontage

Het overweldigende succes van het Franse balkom Skyforce kent weer een mooie uitbreiding. Ditmaal in de vorm van Skyforce Slim, waarmee de elegante valbeveiling met frontmontage geplaatst kan worden.
Stegenga verklapt nog een nieuwtje omtrent Skyforce: “Inmiddels beschikt Skyforce over SKG-IKOB certificering. Dat zien we als een kroon op het werk. Skyforce is getest op stootbelasting volgens de NEN-EN 1991-1-1+C1/NB:2011. De testen zijn gedaan met montage op zowel aluminium als op kunststof profiel. Uit deze testen kwam naar voren dat Skyforce een stootbelasting van 500 Joule aan kinetische energie kan doorstaan.”    

POLYCLOSE – STAND 1286

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details