Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Een binnendeur die klopt!
(Beeld: Dimitri Janssens Fotografie)

Een binnendeur die klopt!

Dit artikel gaat over binnendeuren van zeer hoge kwaliteit. En, die voorzien zijn van een perfecte grondlaag en/of afwerking. Binnendeuren die in perfecte staat bij u worden afgeleverd. Volgens afspraak en volgens de gevraagde specificaties. Deuren die zelfs uw verwachtingen overtreffen, en dat keer op keer. Is dat een utopie?  

U bestelt voor uw klanten binnendeuren bij een van oudsher gerenommeerde leverancier en verwacht dat deze in goede staat en volgens afspraak bij u worden geleverd, volgens de door u  gewenste specificaties. In de praktijk, zo vernemen we regelmatig uit de markt, valt dit echter tegen. Deuren waarop de grondlak grof is aangebracht zodat er nog veel geschuurd en bijgewerkt moet worden, afgelakte deuren met storende glimplekken, deuren met (soms grove) ­beschadigingen en deuren die niet voldoen aan de gestelde specificaties. U kijkt er naar en mag vervolgens uw klant informeren dat de levering vertraagd is. Vervolgens heeft u twee opties: ofwel u herstelt de deuren zelf (als dit mogelijk is) ofwel meldt u ze als manco bij uw leverancier.  

Al met al kost u dit een hoop extra moeite die u liever aan andere zaken had willen besteden. Misschien denkt u zelfs dat er geen perfecte binnendeuren meer te bestellen zijn? 

(Beeld: Steven Diels ©2015)

We kunnen u geruststellen, Breen Belgium biedt u binnendeuren die kloppen van A tot Z. Hoe we dit voor elkaar krijgen? Om te beginnen staat bij Breen Belgium alles, maar dan ook echt alles, in het teken van kwaliteit. Van bedrijfsvoering tot product: kwaliteit is de basis en daaruit voortvloeiend aandacht. Al onze producten worden tijdens elke stap in het proces aandachtig gecontroleerd door meerdere ogen, handen en geavanceerde apparatuur. Aan het eind controleren we of uw order compleet is en alle specificaties goed gevolgd zijn. Pas dan verpakken wij uw bestelling zorgvuldig en dragen wij er zorg voor dat alle producten onberispelijk bij u worden afgeleverd. Kwaliteit staat bij elke handeling voorop en er is maar één definitie van goed. Compromisloos, daar is geen speld tussen te krijgen.

U zou geneigd kunnen zijn om te denken ‘dat zijn vast dure binnen­deuren’. Niets is minder waar, want binnendeuren van Breen Belgium zijn zeer concurrerend qua prijs zodat wij u ook, naast binnendeuren die kloppen, een gezonde marge kunnen garanderen. 

Breen Belgium biedt u: 

  • een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige binnendeuren;
  • perfecte afwerking tot in detail; 
  • een concurrerende inkoopprijs en een gezonde marge; 
  • in overleg een zeer goed showroomconcept; 
  • promotionele ondersteuning op professioneel niveau; 
  • deuren die in uw showroom het verschil maken; 
  • deurhoeken waarmee u uw klanten perfect de kwaliteit en constructie kunt tonen; 
  • een zeer betrouwbare leverperformance; 
  • goede logistiek en eventueel levering op de werf. 

U bent altijd welkom in onze showroom en werkplaats om met uw eigen ogen te zien hoe wij binnendeuren maken, bewerken en leveren.

U ziet binnendeuren die… kloppen!    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details