Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Een binnendeur die klopt, doet het altijd goed!

Een binnendeur die klopt, doet het altijd goed!

Kom naar de showroom want… zien is kopen!

Snelle levertijden, perfecte kwaliteitsproducten, concurrerend geprijsd, een breed en divers assortiment met voor ieders smaak de juiste binnendeuren, leverbaar in de gekende standaardmaten, als maatwerk en daarnaast de mogelijkheid om, binnen diverse series, speciale wensen te realiseren. Als het aankomt op binnendeuren vult Breen Belgium alle gewenste randvoorwaarden in, maar daarmee houdt het zeker niet op! 

Zien is kopen! Een adagium dat al zo oud is als de weg naar Rome. Een showroom waarin verschillende deurmodellen worden getoond is dan ook belangrijk. De consument kan een verscheidenheid aan deuren vanuit diverse standpunten bekijken en aanraken om zo tot een keuze te komen. Deurhoeken en voorbeelden van afwerkingen zijn eveneens onontbeerlijk om de kwaliteit te kunnen tonen en uw klant te inspireren. Allemaal zaken waarmee Breen Belgium u graag van dienst is. En omdat het vaak onmogelijk is om het totale assortiment te kunnen tonen in uw showroom, beschikt Breen Belgium over een zeer uitgebreide showroom/toonzaal waar uw klanten, eventueel begeleid door u, op afspraak welkom zijn. Indien het niet mogelijk is om uw klanten te vergezellen, dan nemen wij graag namens u de honneurs waar.

Voordat de consument uw bedrijf opzoekt moet er wel eerst een prikkel bestaan om nieuwe binnendeuren te kopen. Om dit te stimuleren kan Breen Belgium u eventueel behulpzaam zijn bij promotionele ondersteuning. Wervende instrumenten, als bijvoorbeeld advertenties, folders, point-of-sale materiaal, maar eventueel ook online ondersteuning verzorgen wij graag voor u. Natuurlijk beschikken wij ook over fraai beeldmateriaal waar u gebruik van kunt maken. 

Een ander aspect is dat wij in staat zijn om, vanuit onze eigen werkplaats, plaatsklare binnendeuren te leveren. Volledig op maat, eventueel inclusief kozijn en architraven, en volledig afgewerkt. Op deze manier hoeft u zelf geen inkrozingen of boringen meer aan te brengen, te
schaven en zelfs het glas kan door ons op voorhand worden geplaatst. De deur en bijhorende onderdelen kunnen volledig afgewerkt en zelfs afgelakt bij u aangeleverd worden, inclusief slotkast, indien gewenst. Natuurlijk dragen wij zorg voor een goede verpakking van de afge­werkte componenten. Bij het plaatsen hoeft u vervolgens alleen de afzonderlijke componenten te assembleren, wat u veel tijd scheelt en mogelijke fouten in het werk voorkomt. 

Kortom: wij spannen ons graag in om u bij het verkopen en het plaatsen van onze binnendeuren te helpen en gemak te bieden. 

Breen Belgium biedt u: 

  • een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige binnendeuren;
  • perfecte afwerking tot in detail; 
  • een concurrerende inkoopprijs en een gezonde marge; 
  • in overleg een zeer goed showroomconcept; 
  • promotionele ondersteuning op professioneel niveau; 
  • deuren die in uw showroom het verschil maken; 
  • deurhoeken waarmee u uw klanten perfect de kwaliteit en constructie kunt tonen; 
  • een zeer betrouwbare leverperformance; 
  • goede logistiek. 

U bent altijd welkom in onze showroom en werkplaats om met uw eigen ogen te zien hoe wij binnendeuren maken, bewerken en leveren die… kloppen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details