Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Een binnendeur die klopt!

Een binnendeur die klopt!

Breen Belgium is sinds 1986 actief op de Belgische markt als producent en groothandel van binnendeuren van hoogwaardige kwaliteit. Sinds 2019 brengt Breen Belgium een fraaie collectie moderne eiken binnendeuren op de Nederlandse markt onder de merknaam Eicq, u wellicht reeds bekend. Maar Breen Belgium heeft meer binnendeuren, veel meer!

Breen Belgium is gespecialiseerd in de productie en verkoop van hoog kwalitatieve binnendeuren. Een volledige en gedetailleerde deurafwerking behoort ook tot de operationele activiteiten. Daarnaast is Breen Belgium exclusief distributeur van bijvoorbeeld DoorArreda voor de Belgische- en de Nederlandse markt. Zeer exclusieve, bijzondere en fraaie deuren uit Italië met een architectonische uitstraling.

Het devies is “Kwaliteit, Beschikbaarheid en Service”. Kwaliteit manifesteert zich door productkwaliteit van A tot Z en de kwaliteit van onze bedrijfsorganisatie. Beschikbaarheid duidt op het feit dat wij in principe alle voorkomende standaardmaten uit voorraad kunnen leveren. Service houdt onder meer in dat wij u ook maatwerk kunnen leveren. Bovendien mag u rekenen op scherpe leveringstermijnen.

Binnendeuren van modern tot klassiek, van rijk gedetailleerd tot minimalistisch in diverse prijsklassen, maar altijd kwalitatief hoogwaardig tot in detail, met een gezonde marge, een concurrerende inkoop- en consumentenverkoopprijs en de zekerheid van een probleemloos product. En uiteraard ook geschikt voor de Nederlandse markt en vereiste (technische) specificaties.

Kortom, binnendeuren die kloppen! Van plafondhoge vlakke verfdeuren, diverse reliëfdeuren, een uiteenlopende collectie paneeldeuren, fraaie eiken binnendeuren (vlak, planchette, paneeldeuren), stalen deuren, MDF Steel look, glazen deuren, deuren in diverse houtsoorten en nog veel meer. Ook levert Breen Belgium een uitgebreide collectie deurverwante artikelen zoals sierlijsten, kozijnen en een fraaie collectie deurbeslag. Alles voor een binnendeur die klopt!

Breen Belgium biedt u:

  • Een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige binnendeuren;
  • perfecte afwerking tot in detail;
  • een concurrerende inkoopprijs en consumentenverkoopprijs en een gezonde marge;
  • in overleg een zeer goed showroomconcept;
  • promotionele ondersteuning op professioneel niveau;
  • deuren die in uw showroom het verschil maken;
  • deurhoeken waarmee u uw klanten perfect de kwaliteit en constructie kunt tonen;
  • een zeer betrouwbare leverperformance;
  • goede logistiek en eventueel levering in het werk.

Bent u geïnteresseerd in binnendeuren die kloppen en daarnaast uw hart, en dat van uw klanten, sneller laat kloppen? Neem gerust contact met ons op. Ook bent u altijd welkom in onze showroom en werkplaats.

Breen Belgium BV

Vlimmersebaan 136 / 12
B-2275 Wechelderzande – België
Telefoon +32 (0)3 312 90 80
info@breen-belgium.com
www.breen-belgium.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details