Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Een comfortabele buitenkamer realiseren is kinderspel met de Pallazzo SQOPE®
Om nog langer te genieten van het ‘outdoor living’ is er de keuze voor zijwanden. Deze zijn opgebouwd uit een gerenommeerde aluminium profielserie en zijn geproduceerd met sterke verstekverbindingen.

Een comfortabele buitenkamer realiseren is kinderspel met de Pallazzo SQOPE®

SQOPE®, dáár ligt vanuit Pallazzo de focus op tijdens de beurs Polyclose in Gent. Het bedrijf, dat verdelers heeft over heel Europa, ontwerpt en produceert al meer dan 20 jaar outdoor living producten zoals terrasoverkappingen, schuifdeuren en complete wintertuinen. Deze leveren zij aan erkende partners.

De Pallazzo SQOPE ® kan gecombineerd worden met de FLOWZZ® screens, de ideale oplossing tegen zon, tocht en regen.

SQOPE®, een kubistische aluminium terrasoverkapping, kenmerkt zich door een strak en tegelijkertijd symmetrisch design. De vrije overspanning tot 7 meter staat borg voor veel lichtinval en geeft, ook in combinatie met de grote glasoppervlakken, een vrij zicht op tuin of ander uitzicht. Licht en ongeëvenaarde strakke ontwerpdetails zijn de kenmerken van deze oplossing die tot een diepte van 4,5 meter realiseerbaar is. De dakliggers zijn slim in de robuuste aluminium structuur geïntegreerd.

Met de Pallazzo INVIGO PRO®, een universeel ontworpen glazen schuifwand, maakt u van de terrasoverkapping of het tuinhuis een serre.

De partner over SQOPE®

Robert Jong, directeur van partner Gemro uit Noordwijkerhout, vertelt: ‘Wat mij betreft, is dit een topdak. Bij nieuwe producten krijg je vaak nog te maken met problemen bij de lancering van het product, maar bij de SQOPE® was dit helemaal niet zo. We hebben er intussen toch al heel wat geplaatst en er zijn nog geen problemen opgetreden. Uiteraard moet je een gedegen technische bagage hebben om een dergelijke terrasoverkapping perfect te kunnen monteren, maar het is fijn om met zo’n product bij de klant te kunnen uitpakken. We meten alles in en geven de gegevens door aan de fabrikant, die dan alles op maat bij ons aanlevert, wat het toch allemaal wat vereenvoudigt. Bovendien ben je bij Pallazzo geen nummer en kun je er steeds terecht voor de nodige technische ondersteuning.’

De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie, waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen.

Creëer een comfortabele buitenkamer

Pallazzo beaamt dit enthousiasme: “Samen met de in de dakliggers geïntegreerde ledverlichting, Pallazzo FLOWZZ® screens of Pallazzo INVIGO PRO® glazen schuifwanden is het creëren van een comfortabele buitenkamer eenvoudig te realiseren.”

Naast SQOPE® presenteert Pallazzo nog andere innovaties op Polyclose, de Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek die dit jaar voor de twintigste keer georganiseerd wordt. “Denk dan aan zonwering om boven op de overkapping te plaatsen, aluminium schuttingswanden die overkappingen aan één of meerdere zijden af kunnen sluiten én led-spots die in de lamellen van het LOUNGE lamellendak gemonteerd kunnen worden.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details