Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Een passend glasdak voor elke toepassing
Vitello Casa® is een kubusvormige overkapping op basis van een stevig aluminium frame en een dak, bestaande uit glaselementen met een dikte tussen 8 en 16 mm.

Een passend glasdak voor elke toepassing

Nabeschouwing PolycloseVITELLO

Op de stand van Vitello System GmbH had iedereen een dak boven het hoofd, maar dan wel een glasdak. Zo konden bezoekers kennismaken met de voordelen van het gemotoriseerde Vitello-Flex-Plus, dat men eenvoudig bedient met een schakelaar of afstandsbediening, zelfs met een smartphone. Dit dak kan helemaal open, maar het is ook mogelijk om afzonderlijke glaselementen in beweging te zetten. Een geluidsarme motor bedient telkens twee glasdelen, waardoor men snel kan reageren bij een veranderende weerssituatie. Dat kan ook automatisch gebeuren dankzij optionele regensensoren. Zelfs bij afwezigheid is er dan geen gevaar dat het meubilair onder de overkapping bij een plotse regenbui nat wordt. Vitello-Flex-Plus heeft een hellingshoek tussen 3 en 7° en is leverbaar met breedtes en een uitval tot 7000 mm.

Ook de modulaire en kubusvormige Vitello Casa® stond in de kijker. Deze overkapping is opgebouwd uit een stevig aluminium frame en een dak, bestaande uit glaselementen met een dikte tussen 8 en 16 mm. De profielen, vervaardigd uit koolstofarm Hydro REDUXA aluminium, zijn verkrijgbaar in verschillende RAL- en andere kleuren. Onzichtbaar geïntegreerde goten en regenpijpen garanderen een efficiënte waterafvoer en LED-spots of –strips zorgen voor een sfeervolle verlichting als het donker wordt. Dankzij de glazen schuifwanden type GG-100 Slide kan dit systeem volledig afgesloten worden. Om frisse lucht toe te voeren en warme lucht af te voeren, kunnen Vacanza-Flex schuifdakramen geïntegreerd worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details