Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Een zelfontworpen binnendeur in huis, daar mag je trots op zijn!

Een zelfontworpen binnendeur in huis, daar mag je trots op zijn!

De aantrekkingskracht van Eicq binnendeuren is opvallend. Consumenten lopen in uw showroom als vanzelf naar deze binnendeuren met de onweerstaanbare behoefte om ze van dichtbij te zien en aan te raken. Voor een verkoper is het een fantastisch aanknopingspunt om een gesprek te starten. De in kwaliteit onovertroffen Eicq parketdeuren brengen nog meer enthousiasme in het gesprek, want u kunt de geïnteresseerde consument vertellen dat men zelf de indeling en uitvoering van deze deur kan ontwerpen! 

Eicq biedt uw klanten de mogelijkheid om te kiezen uit de nerfrichting, gelijke- of ongelijke strookverdeling, de fineerkwaliteit, de oppervlaktebehandeling, meubelafwerking en de vorm van één van de drie optionele groefprofielen. Glas in de deur? Men kan kiezen uit transparant- of mat glas en diverse glaskaders waarbij het ook nog mogelijk is om de indeling van deze glaskaders te bepalen.

Toon de verschillende mogelijkheden en zie het enthousiasme van uw klant nog meer toenemen. Daag uw klant vervolgens gerust uit om zelf, eventueel ter plekke en met uw hulp, een eenvoudige schets te maken van zijn of haar ideale Eicq binnendeuren. Deze door uw klant ontworpen Eicq parketdeuren worden vervolgens door ons vervaardigd en binnen afzienbare tijd bij u geleverd. 

Eicq parketdeuren

  • Fineer van 4 mm;
  • Vrijheid qua indeling aantal stroken, strookbreedte en -richting (horizontaal, verticaal of een combinatie);
  • Keuze uit uitvoering met V-, U- of -vormige groeven of uitvoering zonder groeven;
  • Keuze uit de fineerkwaliteiten extra rustiek, rustiek, bis of eerste keus;
  • Leverbaar als stompe- of opdekdeur;
  • Extra brede massief eiken kantlatten;
  • Optioneel (naast de standaard retrokaders en het houten glaskader) houten of stalen glaskaders leverbaar in gewenste indeling
    (bijvoorbeeld 4-, 6- of 8-ruits);
  • Leverbaar in alle standaardmaten en als maatwerk tot 270 cm hoog x 120 cm breed.

Kortom: met Eicq Parketdeuren heeft u een fantastische ‘tool’ in handen om uw klanten, tijdens het verkoopproces, in opbouwende mate te enthousiasmeren. Uw klant ontvangt uiteindelijk een fantastische en kwalitatief zeer hoogwaardige binnendeur. En zelf ontworpen, iets om trots op te mogen zijn! 

Naast Eicq parketdeuren biedt Eicq tevens twee speciale series parketdeuren: barnwood en balkenhout. Elke van deze twee series heeft specifieke mogelijkheden, maar ook binnen deze series is het mogelijk dat uw klant zelf een binnendeur kan ontwerpen. 

Bent u geïnteresseerd in Eicq? Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website. Ook bent u altijd welkom in onze showroom en werkplaats.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details