Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Eigen label nog verder uitgebreid  en grote merken toegevoegd

Eigen label nog verder uitgebreid en grote merken toegevoegd

One stop shopping op het gebied van deurbeslag en sanitair accessoires… Met 20 jaar ervaring startte Erik van Geijn in 2006 CK Design, om de markt te voorzien van louter kwaliteitsproducten. Met succes: het bedrijf heeft de agenturen verworven van grote namen als Anemostat, Olda, Planet – ASSA Abloy, PBA, Krona-Koblenz, Mega, Strenger, Wagner-Ewar en DAN DRYER. Daarnaast wordt er onder eigen vlag, CK Design, een complete range aan kwaliteitsproducten gevoerd.

“We staan nooit stil en volgen de vraag uit de markt op de voet”, begint Van Geijn. “We hebben onze eigen voorraad uitgebreid met bijvoorbeeld glasdeursloten, glasdeurgrepen, deurbuffers en scharnieren. Een snelle levertijd is gegarandeerd.”

Nieuwe aanwinsten met klinkende namen

Een van de laatste ontwikkelingen is de overname van Planet, de Zwitserse producent van valdorpels, door ASSA Abloy. “Omdat we agent zijn voor Planet – ASSA Abloy zien wij daarmee een verbreding van ons productassortiment binnen de markt optreden. Een andere ontwikkeling is het feit dat wij de agentuur hebben voor DAN DRYER, hete lucht drogers uit Denemarken. Een sterk merk, goed vertegenwoordigd in de hospitality sector”, aldus Van Geijn.

Kleur bekennen

Om meer eenheid met de leveranciers te krijgen, besloot Van Geijn om de kleur van het CK Design logo en algemeen merk te laten restylen. “We zijn van rood naar blauw gegaan, passend bij de merken Planet en ASSA Abloy. Inmiddels hebben we een nieuwe brochure en prijslijst in de markt staan, met een focus op deurbeslag voor glazen deuren. We hebben nieuwe producten onder eigen label ontwikkeld en zijn bezig met meer nieuwe productontwikkelingen. Dat doen we niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten en leveranciers. Doordat we zeer nauw samenwerken met hen, wordt het gemakkelijker om gedegen oplossingen te vinden voor problemen die zowel klanten als leveranciers ondervinden. Daarom zien we onze zakelijke relaties als partners, omdat we graag samen de schouders eronder zetten.”

Betrouwbaar, open en eerlijk

Het is echt Nederlands zakendoen met CK Design. “We handelen altijd pragmatisch en zijn transparant in ons doen en laten. Communicatie met ons geschiedt via korte lijnen, op een open manier. Openheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn samen de fundering waarop CK Design gebouwd is. Daar tornen we niet aan, we komen onze beloftes na. Duurzaam werken is daarbij een speerpunt, daar valt namelijk het eerste succes te behalen”, zegt Van Geijn tot slot.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details