Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Eiken binnendeuren, woonsfeer: natuurlijk

Eiken binnendeuren, woonsfeer: natuurlijk

Natuurlijke materialen in de woning zijn een gegarandeerd succes in elk interieur. Eiken binnendeuren geven immers een fraaie natuurlijke woonsfeer; ze zijn robuust, maar tegelijk subtiel aanwezig. Breen Belgium is sinds 1986 actief op de Belgische markt als producent en groothandel van binnendeuren van hoogwaardige kwaliteit. Sinds 2019 brengt Breen Belgium een fraaie collectie moderne eiken binnendeuren op de Nederlandse markt onder de merknaam Eicq. De eiken binnendeuren worden met aandacht volledig in eigen atelier vervaardigd en afgewerkt. 

Eicq heeft diverse series: Eicq eerste keus, rustiek en scratch, zijn te beschouwen als het basisprogramma. Daarnaast heeft Eicq ook parket­deuren in het assortiment, in diverse kwaliteiten eikenhout (extra rustiek,­ rustiek, bis of eerste keus). Eicq parketdeuren hebben als speciaal kenmerk dat consumenten in staat worden gesteld om hun eigen binnendeur te ontwerpen. Ook zijn er twee aparte series parketdeuren: Eicq balkenhout­ en Eicq barnwood. Beide series worden vervaardigd van
teruggewonnen bouwmateriaal met zeer veel karakter. 

Eicq binnendeuren zijn als maatwerk te bestellen en er bestaan, afhankelijk van de serie, diverse mogelijkheden qua afwerking, op zowel het oppervlak als de uiteindelijke meubelafwerking. Oppervlak: glad, geborsteld of lintgezaagd. Meubelafwerking: olie, beitsen, vernis, lak en zelfs ceruseren. Uiteraard zijn er bijpassende eikenhouten kozijnen leverbaar, met- of zonder omlijsting. Een verscheidenheid aan glaskaders, eventueel ook als maatwerk leverbaar, maakt het aanbod van Eicq compleet. 

Eicq binnendeuren hebben een onovertroffen en decennialang doorontwikkeld kwaliteitsniveau. Wij maken gebruik van een engineered construction met een volspaan kernvulling en topkwaliteit Europees eiken fineer. Dit garandeert een zware, probleemloze en vormstabiele deur.

Eicq biedt: 

• een unieke deurenserie met een gezonde marge en concurrerende consumentenverkoopprijs; 

• in overleg een zeer goed showroomconcept; 

• promotionele ondersteuning op professioneel niveau; 

• een product dat praktisch zichzelf verkoopt (men loopt direct naar deze deuren met de onweerstaanbare behoefte ze aan te raken); 

• deurhoeken waarmee u uw klanten perfect de kwaliteit en constructie kunt tonen; 

• een zeer betrouwbare leverperformance; 

• goede logistiek en eventueel levering in het werk. 

Bent u geïnteresseerd in Eicq? Neem gerust contact met ons op. Ook bent u altijd welkom in onze showroom en werkplaats.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details