Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
eSafe Wall wint German Design Award

eSafe Wall wint German Design Award

Veelzijdige pakketbrievenbus valt in de prijzen

De modulaire pakketbrievenbus eSafe Wall heeft de German Design Award binnengehaald. Ze voegt dan ook een stijlvolle totaaloplossing toe aan meergezinswoningen en appartementen. Configureerbaar, flexibel en in architecturale lijn met het gebouw. “Deze gerenommeerde designaward met internationaal aanzien bevestigt de meerwaarde van onze oplossing”, klink het trots bij Leon Renson, zaakvoerder van eSafe.

Brievenbussen, pakketvakken, deurbellen en een videofoon: eSafe Wall combineert het allemaal in één stijlvolle, aluminium oplossing voor meergezinswoningen en appartementen. De perfecte integratie van de vier functies en de beschikbaarheid in elke RAL-kleur resulteren in een high-end architecturaal geheel. Ongeacht de bouwstijl van het project en de specifieke configuratie.

Die doorgedreven aandacht voor design en een gedetailleerde afwerking wist de jury van de German Design Award te overtuigen. De eSafe Wall won in de categorie Excellent Product Design – Building and Element. “Met zijn heldere, lineaire vormentaal, de beschikbaarheid in elke RAL-kleur en een doordacht modulaire structuur is de eSafe Wall perfect te integreren in eender wel gebouw, voor een hoogwaardige uitstraling”, zo stelde de jury in zijn motivering.

Focus op design loont

Eerder kreeg de eSafe Wall ook al een IF Design Award. Beide designprijzen tonen aan dat de expliciete keuze van eSafe om zich op design te focussen de juiste is en was. Precies die ambitie om echte designoplossingen te ontwikkelen onderscheidt eSafe van andere aanbieders van pakketbrievenbussen.

Voor de projectontwikkelaar of architect biedt de eSafe Wall naast high-end design ook plaatsingsgemak. In plaats van meerdere fabrikanten is eSafe het aanspreekpunt voor zowel brievenbus, deurbel als videofonie. Online configureerbaar, op maat geleverd en snel geplaatst.

Lees hier alles over eSafe Wall en configureer je eigen totaaloplossing.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details