Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Europese vakbeurs voor raam-, deur-,  zonwering-, gevel- en toegangstechniek

Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek

Innovatie en nieuwe systemen staan centraal op Polyclose 2020

Nieuwe en innoverende systemen, nieuwe trends, nieuwe Europese exposanten, kortom ‘nieuw’ en ‘innoverend’ zijn dé sleutelwoorden voor Polyclose 2020. Wil je er ook als eerste bij zijn om deze met eigen ogen te ontdekken? De Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek opent zijn deuren op woensdag 15 januari om 9.30 uur. Toegang is gratis voor professionals uit de sector mits online voorregistratie met code PP94794854.

De markt van ramen, deuren, zonweringen, gevelsystemen en toegangstechnieken innoveert fors. (Ge)bouwoptimalisatie is meer dan ooit de nieuwe trend door steeds strengere energie- en veiligheidsnormen en digitalisering van het bouwproces. Daarenboven zal op Polyclose te zien zijn dat er steeds meer belang wordt gehecht aan de graad van afwerking en een quasi onzichtbare integratie van elementen.

Het design van ramen en deuren, de grootte, de functionaliteit, gecombineerd met zonwerende systemen, hebben steeds meer invloed in de moderne architectuur.  Traditionele stenen gevels worden vervangen door glasgevels, en dit niet alleen in grote steden zoals vroeger, maar de laatste jaren ook op het platteland. Het traditionele zadeldak wordt vervangen door een plat dak. Men zou kunnen zeggen dat het dak niet meer op de gevel staat, maar ertussen ligt. Daken worden een horizontale doortrekking van de gevel en de gevelelementen in de hedendaagse architectuur. Wat uiteraard ook meer mogelijkheden biedt om de plaatsing en de rentabiliteit van energiegenerators te optimaliseren.

Gedurende drie dagen demonstreren meer dan 250 Europese exposanten hun noviteiten aan zo’n 14.000 bezoekers, waarvan 25% uit Nederland. Dat maakt van Polyclose het niet te missen evenement voor professionals om op de hoogte te zijn van de nieuwe producten en trends.

Toonaangevende exposanten uit Europa

Polyclose staat voor alles wat open en dicht gaat in een gebouw. De vakbeurs biedt een overzicht van alle bewegende elementen, inclusief poorten en hekken. Standhouders zijn voornamelijk actief in: alu-profielen, alu-systemen, automatisatie, biometrische systemen, bouwbeslag, coating, deursystemen, dichtingen, gereedschappen, gevels, glas en toebehoren, kunststofprofielen, kunststofsystemen, machines, poorten, rolluiken, sloten, software, staalsystemen, toegangscontrole, ventilatiesystemen, vliegenramen en zonwering.

Beursorganisator Guy Martens: “Reeds in juli 2019, meer dan een halfjaar voor de start van de beurs, was 95% van de beschikbare standruimte ingevuld. Dit jaar verwelkomen we opnieuw heel wat Duitse, Italiaanse en Nederlandse bedrijven.”

(Beeld: Jo de Rammelaere).

 

Allround aanbod voor de professional in de bouw

De bezoekers van Polyclose zijn professioneel actief in volgende sectoren: aluminium- & kunststofbewerking, architectuur & studiebureaus, automatisatie & toegangscontrole, bouw, beveiliging, glas, ramen & deuren, schrijnwerk, ventilatie, zonwering & rolluiken. 


Polyclose in het kort

• Locatie: Flanders Expo Gent (België);

• Data: woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 januari 2020;

• Openingstijden: van 9.30 uur tot 18.30 uur, met avondopenstelling tot 20 uur op donderdag;

• Gratis voor professionals: registreer vooraf op www.polyclose.be met code PP94794854;

• Exposantenlijst: zie www.polyclose.be;

• Geïnteresseerde standhouders: kunnen zich aanmelden via [email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details