Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Extra montage- en bedieningsgemak komen uit Deventer!

Extra montage- en bedieningsgemak komen uit Deventer!

Nieuwe universele raamgreep en contra-espagnolet

Over het assortiment hadden klanten toch al niets te klagen. Toch kijkt men bij Themans Hang- en Sluitwerk altijd naar mogelijkheden om de klant nóg beter van dienst te zijn. Reden voor directeur Bert van Lieshout om de S2 universele raamgreep en de S2 CET38 contra-espagnolet aan het productpallet toe te voegen.

We spreken Van Lieshout over deze keuze: “Met de nieuwe S2 universele raamgreep bieden we een complete oplossing voor draai­ramen, draai-kiepramen en stolpramen. Je kunt er in principe iedere raamsituatie mee bedienen. De greep is rank, slank en minimalistisch vormgegeven en staat mooi in ieder interieur, hij past bij iedere woonstijl.”

Standaard komt deze raamgreep in een aluminium finish, maar hij kan ook gepoedercoat worden in ieder gewenste kleur.

Standaard komt deze raamgreep in een aluminium finish, maar hij kan ook gepoedercoat worden in ieder gewenste kleur.

 

Montagegemak is net zo belangrijk

Natuurlijk is het design belangrijk, omdat het de eindgebruiker moet aanspreken.
Themans denk echter ook aan de verwerker. Van Lieshout licht toe: “We hebben aandacht besteed aan de manier van monteren, die was nog nooit zo gemakkelijk. Met de keuze in een niet afsluitbare variant en een variant met sleutel -de laatste is SKG** gekeurd- wordt er nooit misgegrepen. De S2 universele raamgreep met slot voldoet aan het PKVW.”

U vraagt, wij draaien

De S2 universele raamgreep kan toegepast worden bij links- en rechtsdraaiende ramen, in zowel de niet afsluitbare als de afsluitbare variant. “Men kan kiezen uit diverse krukstiftlengtes”, vervolgt Van Lieshout. “De greep kan toegepast worden voor zowel naar binnen draaiende als naar buiten draaiende ramen. Het ranke ontwerp van de handel geeft voldoende ruimte om moeiteloos grip te hebben; ook als er een kozijnstijl vlakbij is. We hebben het dan over een universeel toepasbare raamgreep die zich licht laat bedienen en ook nog eens extra veilig is.”

Assortimentsoverzicht Themans.

Assortimentsoverzicht Themans.

 

Kleur bekennen

Over de afwerking zegt Van Lieshout: “Standaard komt deze raamgreep in een aluminium finish, maar hij kan ook worden voorzien van poedercoating in iedere gewenste kleur. Daarmee wordt alles nog aantrekkelijker voor eindgebruikers die tot in detail aandacht besteden aan hun interieur.”

Nieuwe contra-espagnolet biedt voordelen aan verwerker en eindgebruiker

Met de toevoeging van de nieuwe S2 CET38 contra-espagnolet weet Themans opnieuw het hart te winnen van zowel de timmerfabrikant als de eindgebruiker. “Een compleet nieuwe sluitlijst, stijlvol vormgegeven en inbraakwerend. Dat is maar één deel van het goede nieuws, ook in het gebruik is deze sluitlijst een verademing. Voor de verwerker betekent werken met de S2 CET38 dat er nog maar één smalle uitsparing gefreesd hoeft te worden. De sluitlijst is simpel tot iedere gewenste hoogte in te korten. Al met al spaart dat de verwerker veel tijd uit. De eindgebruiker geniet op zijn beurt van een mooie optiek en een eenvoudige bediening. Met één handeling kan zowel de bovendorpel als de onderdorpel worden geopend of vergrendeld. De bediening is licht en soepel.”

De S2 CET38 is zeer geschikt voor toepassing in houten deursets. “Onze S2 cilinder- en krukbediende meerpuntsvergrendelingen completeren de S2 CET38 op een perfecte manier. Bovendien laat het geheel zich combineren met diverse sluitplaten en -potten en is dit product een gemakkelijke keuze voor iedere onderdorpel. De S2 CET38 is leverbaar in 4 lengtes, van 2010 tot en met 2850 mm: allemaal links/rechts toepasbaar”, zegt Van Lieshout tot slot.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details