Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Familiebedrijf Schipper Kozijnen trapt 50-jarig jubileum af

Familiebedrijf Schipper Kozijnen trapt 50-jarig jubileum af

Schipper Kozijnen bestaat 50 jaar. Vandaag is het 50-jarig jubileum afgetrapt met een feestelijk ontbijt voor alle 220 medewerkers in de recent gerealiseerde fabrieksuitbreiding. Bij de start van het jubileumjaar is ook de huisstijl van het Noord-Hollandse familiebedrijf in een nieuw jasje gestoken. Het vertrouwde Schipper Kozijnen logo met de kubus is daarbij opgefrist.

Algemeen directeur Jurian Tabbers over het bereiken van deze mijlpaal. “Het bereiken van dit 50-jarig jubileum is voor ons een hele feestelijke gebeurtenis. Verspreid over het jaar gaan we festiviteiten organiseren om ons bedrijf, de medewerkers en onze klanten in het zonnetje te zetten. Het is tegelijkertijd ook een moment om stil te staan bij de ontwikkeling die we als bedrijf hebben doorgemaakt. Ik ben echt ongelofelijk trots op onze mensen en hetgeen we samen hebben neergezet”.

Zorgeloos meer wooncomfort
Tabbers vertelt enthousiast over de nieuwe huisstijl. “We kiezen voor een nieuwe eigentijdse uitstraling maar heel nadrukkelijk met het behoud van onze 50-jarige historie. In het logo staat onze familienaam Schipper centraal. We realiseren ons goed dat het renoveren van een woning een ingrijpende gebeurtenis is. Daarbij zien we het als onze taak om dit traject zorgeloos te laten verlopen”.

“Dit begint met oprechte aandacht, maar wordt vervolgens bevestigd in élke stap van het proces: in het meedenken, de vindingrijke oplossingen, de kwaliteit van mensen én producten, in de aanpak en uitvoering van de werkzaamheden en de nazorg. Dat is de kracht van Schipper en dit vatten we samen in onze nieuwe slogan ‘zorgeloos meer wooncomfort’”.

Schipper Kozijnen

De basis van het succes
Met als thuisbasis Opmeer en showrooms in het hele land is Schipper een grote werkgever. Eentje waar mensen met plezier werken, vaak al heel lang. “We realiseren ons goed hoe bijzonder dat is. We investeren in onze medewerkers en onze organisatie, zodat we kunnen blijven ontwikkelen en groeien. Want de toewijding en het enthousiasme van onze mensen vormen de solide basis van ons succes. En samenwerken is bij ons echt samenwerken”, benadrukt Tabbers. 

Duurzaam, integer en sociaal
De wereld verandert en dat geldt ook voor Schipper Kozijnen. Hierin worden grote stappen gezet en in de ogen van Tabbers is die professionaliseringsslag soms best spannend. “Maar we doen het zoals we alles doen: op de Schipper-manier. Met korte lijnen en vanuit een groot maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel. Zo werken we nauw samen met De Verbinding, een fabriek voor doven en slechthorenden. We koesteren de waarden van het familiebedrijf dat we van oudsher zijn”.

Over Schipper Kozijnen
Sinds de oprichting in 1969 heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld tot toonaangevende speler op de Nederlandse kozijnenmarkt. Er werken 220 mensen. Vanuit de hoofdlocatie in Opmeer met de eigen fabriek en de winkels verspreid over Nederland (Opmeer, Amstelveen, Gouda, Zwolle, Groningen, Leeuwarden en Katwijk) is Schipper Kozijnen één van de grootste spelers in het land.

Schipper biedt een totaalpakket rond kunststof en aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, vliesgevels, entree- en winkelpuien. De producten worden gemaakt in de eigen fabriek in Opmeer en het bedrijf beschikt over een eigen montageafdeling en service & onderhoudsdivisie. Voor de productie van schuifpuien en dakkapellen werkt Schipper al meer dan 10 jaar samen met De Verbinding BV. In deze unieke fabriek maken dove en slechthorende werknemers producten van hoge kwaliteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details