Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Fapim toont nieuwe stand op Batimat

Fapim toont nieuwe stand op Batimat

Fapim, al meer dan 45 jaar één van de marktleiders in de ontwikkeling en productie van beslag voor aluminium ramen en deuren, pakt uit op Batimat en toont er in première een nieuwe stand met een oppervlakte van 170 m², die perfect de filosofie van de firma weerspiegelt: zuivere vormen en een ongekende efficiëntie.

Bestaande systemen in de kijker

De firma zet in de eerste plaats haar bestaande systemen in de vitrine: het Oltre paniekbeslag in verschillende versies en het verdekt liggende scharnier Magicube, maar ook Out voor buitendraaiende systemen en Vista voor vliesgevels én alle accessoires voor deuren.

Innovatieve oplossingen

Naast het bestaande gamma is er ook plaats voor heel wat innovatieve oplossingen. Zo presenteert Fapim voor de deurenmarkt onder meer het nieuwe cilindrische scharnier Monaco, ideaal voor hoogwaardige, frequent gebuikte deuren en gericht op de Noord-Europese markt, de driebladige versie van het Monza scharnier en het Oltre paniekbeslag met een cilinder, die eenvoudig te vervangen is zonder dat de aandrijving van de deur gedemonteerd moet worden.

Ook op het vlak van raambeslag zijn er heel wat nieuwigheden, waaronder een nieuwe grendel voor opendraaiende ramen uit de Olimpo-reeks en het kiep- en draaisysteem Galicube 150 met een hogere capaciteit, zonder in te boeten op vlak van vormgeving en installatiegemak. Verder is er ook de wereldpremière van de Twenty-greep, die door haar rotatie van 20° het slepen vereenvoudigt, en de Prisma-greep voor hefschuifsystemen, die qua vormgeving perfect aansluit bij de Olimpo-serie.

Fapim op Batimat – Hal 5, Gang J – Stand 009

www.fapim.it

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details