Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Flexibele en mobiele indeling van een ruimte

Flexibele en mobiele indeling van een ruimte

Hoe maak je zakelijk gezien een vierkante meter het meest functioneel? Door deze voor diverse doeleinden te kunnen inzetten. Om dat te kunnen doen, moet de indeling van een ruimte echter kunnen worden aangepast. Daar zit voor veel hotels, kantoren en instellingen dan ook het probleem: hoe wijzig je nu een indeling op een mooie en flexibele manier?

Het antwoord op deze vraag luidt: met de flexibele wanden van Häfele. De mobiele Slido Wall wanden van Häfele kunnen op eindeloos veel manieren worden toegepast. De kers op de taart is dat ze niet alleen flexibel en functioneel zijn, maar er ook nog eens goed uitzien!

Häfele zorgt er met het Slido Wall systeem voor dat er ruimte bespaard wordt en nieuwe ruimtes in een handomdraai kunnen worden gecreëerd..

 

Schuiven, vouwen en draaien

Häfele biedt diverse mogelijkheden voor het toepassen van mobiele wandsystemen. Er kan worden geschoven, gevouwen of gedraaid. Dan hebben we het alleen nog maar gehad over de positionering en bediening. De toepassing van de wand wordt bepaald door het materiaal waaruit deze gemaakt is en ook daar biedt Häfele opties te kust en te keur.

Wie een open gevoel wil waarborgen, kiest voor glazen wanden. Moet een ruimte juist aan het zicht onttrokken worden, dan is een dichte wand een goede optie. En wie wil zorgen dat het geluid binnen de muren van een ruimte blijft, kiest voor wanden met akoestische eigenschappen.

Tot maar liefst 15 meter de hoogte in!

Slido Wall schuifwanden van Häfele kunnen uitgevoerd worden tot wel 15 meter hoogte, met een maximale paneelbreedte van 1240 mm en een maximaal deurgewicht van 240 kilogram. Uiteraard is daarbij een elektrische aandrijving beschikbaar. Dankzij de unieke Topco Service wordt het eenvoudig om kant-en-klaar geconfigureerde systemen te bestellen.

Een doelmatige manier van bestellen, waarbij alles perfect wordt afgestemd op de wensen van de klant.

Om tot een optimale situatie te komen als het gaat om mobiele wandsystemen, is de juiste keuze in materiaal en manier van bedienen van cruciaal belang. Omdat mobiele wandsystemen complexe producten zijn, is expertise nodig. Ook hierin blinkt Häfele uit en levert het bedrijf alle benodigde support om tot de juiste keuze te komen en een goede planning te maken. Hoe eerder in het bouwtraject nagedacht wordt over de mobiele wandsystemen, des te beter zal de uitvoering van het project verlopen. Häfele komt dan ook graag in een vroeg stadium aan tafel binnen het bouwtraject

De mobiele Slido Wall wanden van Häfele kunnen op eindeloos veel manieren worden toegepast.

 

Opsluiten en afsluiten

Moet een tijdelijke ruimte afgesloten kunnen worden, dan kan men die wens meenemen in de configuratie van de mobiele wand en deze afsluitbaar uitvoeren. Het elektronische sluitsysteem Dialock maakt een professionele en digitale manier van afsluiten mogelijk. Een deur aanbrengen in een mobiele wand? Geen probleem. Snel en eenvoudig een ruimte in- en uitgaan, zonder de hele wand te hoeven bedienen!

Wanneer er specifieke eisen aan een wand gesteld worden, zoals de eerder vermelde geluidsdichtheid, of bijvoorbeeld een brandwerendheidsklasse, dan biedt het mobiele wandsysteem van Häfele de perfecte oplossing. Geluidsdichtheid en brandwerendheid zijn opties die gewoon besteld kunnen worden. Häfele zorgt er met het Slido Wall systeem voor dat er ruimte bespaard wordt, er nieuwe ruimtes in een handomdraai gecreëerd worden en de toepassing van een ruimte met gemak gewijzigd kan worden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details