Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
FSB Nederland pakt door met locker- oplossingen

FSB Nederland pakt door met locker- oplossingen

Al jarenlang is FSB Nederland naast FSB ook agent van de Sächsische Schlossfabrik (SSF). Na de overname van SSF door Schulte-Schlagbaum AG (SAG), heeft FSB Nederland naast het behoud van het agentschap van SSF, ook het agentschap voor Schulte-Schlagbaum verworven voor de Nederlandse markt. Hiermee is FSB Nederland agent van raam- en deurbeslag van FSB, de sloten van SSF en daarnaast nu ook van de oplossingen van SAG.

Eén van de producten die daaronder valt is Safe-O-Tronic, al meer dan tien jaar een wereldwijd toonaangevende oplossing op het gebied van de beveiliging en toegangsmanagement van kasten, lockers en functioneel meubilair. Het sluiten en vrijgeven kan op basis van een PIN-code, met RFID technologie of een combinatie van beide. Het is mogelijk om met kaart of voorgeprogrammeerde pincode de locker te openen, bijvoorbeeld voor vaste medewerkers van een bedrijf. Het is echter ook mogelijk om gebruikers zelf een pincode voor een korte periode aan te laten maken, voor in bijvoorbeeld een sportschool.

Uniek is de extra optie waarmee, op afstand en zonder het gebruik van internet of andere communicatie, pincodes voor tijdelijke gebruikers aangemaakt worden. Het heldere, gestructureerde en functioneel georiënteerde design van de Safe-O-Tronic access kastsluitingen is perfect aangepast aan de stijl van modern functioneel meubilair. Hierdoor is deze innovatie veelzijdig toepasbaar in bijvoorbeeld sportscholen, ziekenhuizen, kantoorpanden, scholen, musea en ook bijvoorbeeld detailhandel.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid de functionaliteiten van de lockersloten, door middel van een software-integratie, te koppelen met andere systemen zoals hotelsoftware of bestaande toegangscontrolesystemen zoals bijvoorbeeld andere merken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details