Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Fuhr Experience Center virtueel aanwezig op Polyclose

Fuhr Experience Center virtueel aanwezig op Polyclose

Toen in maart 2019 de deuren werden geopend van het nieuwe Experience Center kon het succes niet uitblijven. Fuhr Benelux had zich ten doel gesteld om twee keer per week bezoek te ontvangen, echter met inmiddels over de 160 bezoekers is dat doel al overstegen. Ludo Meeuwsen, directeur bij Fuhr Benelux, is erg tevreden.

“Het is een echte belevingswereld geworden voor iedereen die meer wil weten over bediening, toegangstechnologie en comfort oplossingen voor deuren”, vertelt Meeuwsen. Van architect tot handelaar, iedereen is er welkom. “Ook het inrichten van een scholingsruimte blijkt een goede zet, we kunnen namelijk alles in de praktijk demonstreren.”

Automatisch slot Type 10, met slotdetail.

 

Drie hoofdgroepen te onderscheiden

Wie het Fuhr Experience Center binnenloopt onderscheidt daar drie hoofdgroepen. Meeuwsen somt op: “Dat zijn motorische sluitingen, automatische sluitingen en panieksluitingen. Op deze hoofdgroepen geven we dan ook trainingen.”

Fuhr Benelux werkt hard aan het vergroten van de naamsbekendheid bij de eindgebruiker. “Dat doen we via social media en onze website. Met heldere video’s laten we een stuk beleving zien rondom toegangscontrole, uiteraard met het doel om vraag vanuit de eindgebruiker te creëren. Natuurlijk verkopen we alleen via onze wederverkoopkanalen, maar het is fijn als de consument zelf zijn weg vindt naar ons merk. Daar vaart ook de wederverkoper wel bij.”

The Next Level

“Op Polyclose 2020 is het beursmotto: Fuhr – The Next Level. Daarmee willen we laten zien dat we koploper zijn in de ontwikkeling van elektronische en mechanische deursluitsystemen. We staan dan ook op de stand met twee live werkende deuren. Allereerst een deur uitgerust met de nieuwe automatische meerpuntssluiting, de Autosafe 835, in een PVC-deur gemonteerd. Ook zal onze bestaande Multitronic motorsluiting gedemonstreerd worden in een aluminium deur, gecombineerd met de nieuwe Smart Connect Door -niet te verwarren met de Easy variant. De nieuwe Smart Connect Door beschikt over een in de deur geïntegreerde camera unit”, aldus Meeuwsen.

Ook het Experience Center gaat mee naar Polyclose, in de vorm van een interactieve 3D-presentatie van de hele showroom. “Die kan op een normaal beeldscherm bekeken worden, maar wie een mooie interactieve ‘walkthrough’ wil beleven, kan dat doen met onze VR-bril. We zijn op Polyclose aanwezig voor onze klanten en prospects, vanzelfsprekend in een fijne informele setting. Alles draait om communicatie, dat kan bij ons onder het genot van een hapje en een drankje. We hebben dan ook lekker Belgisch bier en een eigen Barista bij ons.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details