Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Geen concurrentie op duurzaamheid en circulariteit
Jelmer Bijlsma, Directeur profine Nederland | K-VISION Kozijnen

Geen concurrentie op duurzaamheid en circulariteit

Dit jaar heb ik de rol van Bart de Weger als directeur van profine Nederland mogen overnemen. Hij was ruim 40 jaar werkzaam bij profine Nederland, waarvan zeker 30 jaar als directeur. Zijn sterke visie, passie en het stabiele team om hem heen hebben ertoe geleid dat K-VISION kozijnen dé keuze van professionals in de bouw is geworden. Met een select aantal partner kozijnfabrikanten is er altijd een focus geweest op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Nederland circulair in 2050?

Onze missie is om verder te bouwen op dit fundament en een nieuwe impuls te geven aan de thema’s die in deze turbulente tijd onmiskenbaar groot zijn geworden en door corona in een stroomversnelling zijn geraakt. In een
wereld waarin grondstoffen schaarser worden, een miljoen woningen gebouwd moeten worden en onze gezondheid voorop staat moeten wij samen met onze partners een stap naar voren doen, de handen ineenslaan en werken aan zicht op een betere wereld. 

Er is slechts één aarde, dus het is de taak aan ons allemaal om hier zorgvuldig mee om te gaan voor de volgende generaties. Daarom zullen we de komende jaren met passie meewerken aan de doelstelling ‘Nederland circulair in 2050’.

Geen woorden maar daden

Ik ben van mening dat je op duurzaamheid en circulariteit geen concurrentie moet nastreven, je kunt koploper zijn en pionier, maar uiteindelijk draait het om samen in actie komen. 

Daarom werken we graag samen met partner kozijnfabrikanten om een gesloten kringloop te waarborgen en maken we gebruik van onafhankelijke organisaties als Kiwa om onze processen te laten beoordelen en optimaliseren. Het Kiwa Covenant Circulair ondernemen en K-VISION ReFrame; het uit 100% gerecycled materiaal bestaande kunststof kozijn zijn concrete stappen. 

Geen woorden maar daden. Zo wordt duurzaam, circulair ondernemerschap de logische standaard. Samen met
ketenpartners en gelijkgestemden wissel ik graag van gedachten over circulair ondernemerschap. Neem gerust
contact met mij op voor een kop koffie via Teams/ Zoom of ná corona in persoon.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details