Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Toegangscontrole

Gepatenteerd en slim – Uitsluitend toegang voor ‘genodigde’ gasten

wilka-easyapp-kopieren

17 juni 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Ongenodigde bezoekers in het eigen pand – een nachtmerrie voor iedere bewoner en gebruiker. In de vorm van ultramoderne techniek ter afschrikking van inbrekers of ter bewaking van percelen en woonruimten biedt de branche tegenwoordig talloze beveiligingsmogelijkheden. WILKA bouwt (op) de volgende pijlers: onbevoegde toegang door indringers verhinderen – door sluitsystemen met een doelgerichte combinatie van mechanica en elektronica

Bewezen – doordacht – betrouwbaar

Moderne mechanische sluitsystemen met technische kopieerbeveiliging beveiligen de eengezinswoning even doeltreffend als een wooncomplex – en altijd met doordachte toegangsrechten, om aan uiteenlopende gebruikswensen te kunnen voldoen.

Door de zeer hoge technische fabricagegraad is ongeautoriseerd kopiëren van sleutels binnen de SINUS-systemen SI6 en 3VS van WILKA nagenoeg onmogelijk. Deze tot het jaar 2036 gepatenteerde oplossing biedt maximale technische kopieerbeveiliging dankzij de Protector-stiftenparen in de sleutel resp. de cilinder. SI6 en 3VS zijn SKG-gecertificeerd en in zowel 2-en 3-sterren versie, maar ook als combinatie van beide varianten leverbaar.

Profielcilinders binnen de nieuwe SINUS-profielen, maar ook uitbreidingen van in de praktijk bewezen, reeds operationele sluitsystemen laten zich voortaan moeiteloos aan de individuele omstandigheden aanpassen – via het WILKA-MODULAIR-systeem. Flexibiliteit en een zeer hoge servicegraad staan hier op de voorgrond.

Slim – up-to-date – onafhankelijk

Voor wisselende toegangsautorisaties, bijvoorbeeld voor centrale deuren, is het elektronische sluitsysteem ‘easy 2.0’ van WILKA een ideale keus. In de versie ‘easyApp’ laten elektronische media zich in enkele seconden activeren of blokkeren. Alle typen smartphones, maar ook transponders kunnen als elektronische sleutels dienen en van de benodigde autorisaties worden voorzien. Het eenvoudige beheer van de elektronische producten met een master smartphone is verplicht.

De communicatie verloopt via Bluetooth, een netwerk is niet nodig. Statusinformatie, bijv. over toegangen of het energieniveau, is te allen tijde oproepbaar. De dataveiligheid gedurende de informatie-uitwisseling tussen cilinder en app wordt via de coderingmethode AES 128 gewaarborgd.

Wie graag het overzicht behoudt, beschikt met easyApp over een betrouwbare partner. Of u nu kiest voor mechanisch of elektronisch, de oudvertrouwde sleutel of een elektronisch medium – de intelligente en eigentijdse combinatie binnen een sluitsysteem van WILKA staat er garant voor. Uitsluitend toegang voor ‘genodigde’ gasten – gepatenteerd en slim.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details