Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
German Innovation Award 2020 voor schuifdeursysteem

German Innovation Award 2020 voor schuifdeursysteem

heroal S 65 overtuigt door innovativiteit, productie-efficiëntie en rendabiliteit

Het aluminium schuifdeursysteem heroal S 65 werd door de raad voor vormgeving als “winner” met de German Innovation Award 2020 in de categorie “Excellence in Business to Business – Building & Elements” onderscheiden. Het systeem scoorde vooral door zijn innovatieve constructie, de efficiënte productie en rendabiliteit.   

heroal-s-65-kopieren

Het aluminium schuifdeursysteem heroal S 65 kenmerkt zich door zijn bijzonder eenvoudige en efficiënte productie en een innovatieve vleugelconstructie. De speciaal op het schuifdeursysteem afgestemde, nieuwe isolatieprofielen maken het hierbij mogelijk om grotere vleugels te gebruiken bij gelijkblijvende bescherming tegen verbuigen (bimetaal effect). Het gebruik van voorgemonteerde labyrinten op de vleugelprofielen bespaart een aparte bevestiging en maakt het gebruik van een zeer smalle middenstijl mogelijk: slechts 62 millimeter aanzichtsbreedte. Bovendien reduceert het rondom lopende kozijn de complexiteit van het systeem en vereenvoudigt daarmee de productie nog verder. Hierdoor is het schuifdeursysteem heroal S 65 bijzonder geschikt om een economisch aantrekkelijke oplossing voor een hoogwaardige woning- en projectbouw aan te kunnen bieden.

german-innovation-award-2020-kopieren

Over de German Innovation Award

De door de raad voor vormgeving uitgereikte German Innovation Award onderscheidt elk jaar brancheoverkoepelende producten en oplossingen die zich van eerdere oplossingen onderscheiden doordat zij de gebruiker centraal stellen en een meerwaarde bieden. De jury, bestaande uit onafhankelijke, interdisciplinaire experts uit de industrie, wetenschap, instellingen en financiële wereld, reikt de onderscheiding in twee categorieën uit: “Excellence in Business to Consumer” en “Excellence in Business to Business”. Zij beoordelen de producten aan de hand van hun innovatiegraad, gebruiksvoordeel en rendabiliteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details