Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Gevelmetamorfose door middel van foliewrap loont zich altijd
Corendon Hotel Badhoevedorp.

Gevelmetamorfose door middel van foliewrap loont zich altijd

Hoe je een gevel voor jaren weer mooi maakt

Steeds meer bedrijven weten de weg te vinden naar Vlaardingen, als het aankomt op het geven van een tweede leven aan de gevel van hun bedrijf. Holland Geveltechniek maakt gebruik van hoogwaardige wrapfolie om gevelelementen nieuw leven in te blazen. Eigenaar Henk de Bruin: “Het beplakken van geveldelen met hoogwaardige folie is duurzaam. Het voorkomt dat verweerde gevelbeplating vervangen moet worden. De uitstraling die de gevel na het wrappen heeft, komt ten goede aan het imago van het bedrijf. Per slot van rekening is je bedrijfspand een visitekaartje voor iedereen die op bezoek komt of langsrijdt.” We nemen met Henk een paar recente projecten door.

Project Hormann in Alkmaar.

Project The GRID Utrecht

“The GRID is een kantorencomplex, waarin diverse bedrijven gevestigd zitten. Dat betekent dat de gevel niet alleen een visitekaartje is voor de eigenaren van het gebouw, maar voor elk bedrijf dat zich daar gevestigd heeft”, aldus Henk. “We hebben alle aluminium kozijnen rondom het gebouw gewrapt in façade film van Avery Dennison, in de kleur RAL 7021 zijdeglans. Ook de rode marmeren gevelpanelen zijn door ons gewrapt in de gevel met dezelfde folie. Het resultaat is een strakke, moderne uitstraling. The GRID kan er op deze manier weer jaren tegenaan.”

Project The GRID in Utrecht.

Project Hörmann Alkmaar

Een bekende naam in garagedeuren is het merk Hörmann. “Juist voor een bedrijf als Hörmann, dat zich bezighoudt met gevelafsluitingen, is het zaak om zelf netjes voor de dag te komen. De oranje gevelpanelen waren verweerd en zijn door ons in een nieuw jasje gestoken, met een duurzame, oranje kwaliteitsfolie. De metamorfose die dat heeft opgeleverd is enorm, alles ziet er weer fris en nieuw uit.”

Corendon Hotel Badhoevedorp

Niet te missen, het Corendon Hotel in Bahoevedorp, door het vliegtuig dat pal voor de deur staat. De directie van het hotel koos voor het wrappen van de aluminium kozijnen, om het gevelbeeld weer optimaal te hebben. “Per slot van rekening hebben we het over de hospitality sector”, duidt Henk aan. “Dan is het fijn als je je gasten in een perfecte setting kunt ontvangen. Wij hebben daar de aluminium kozijnen van het hotel aan de buitenzijde, rondom, gewrapt met façade film van Avery Dennison in de kleur RAL 9004 matzwart. Dat leverde een zeer chique eindresultaat op.”

Interieurwrap Rotterdam.

Binnen wrappen? Dat kan uiteraard ook!

Bedrijven die hun interieur een boost willen geven, maken ook gebruik van Holland Geveltechniek. “We kunnen in principe elk meubel en elke wand voorzien van een wrap”, legt Henk uit. “Een bekend advocatenkantoor in Rotterdam was uitgekeken op de uitstraling van de balie en schakelde ons in om er iets mooiers van te maken. De standaard houtlook HPL bekleding werd door ons voorzien van een matzwarte folie. Zeker in combinatie met de sfeerverlichting die in de balie verwerkt zit komt deze folie heel goed tot zijn recht. Wederom een totale transformatie, de nieuwe aanblik is niet meer te vergelijken met het saaie uiterlijk van voorheen.”

Interesse om kozijnen of gevelbeplating te upgraden en weer nieuwe leven in te blazen? Neem gerust contact op met Henk de Bruin.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details