Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Gloednieuwe beursstand om tal van innovaties te presenteren

Gloednieuwe beursstand om tal van innovaties te presenteren

Op de Fensterbau Frontale kunnen bezoekers aan de stand van Woelm GmbH hun hart ophalen. Niet alleen staat het bedrijf er met noviteiten van de merken HELM en KWS, het nieuws wordt ook nog eens gepresenteerd op een gloednieuwe beursstand.

Karl Kristian Woelm: “Om de producten in een toepasselijke omgeving te kunnen demonstreren, hebben we een beursstand ontwikkeld die als huis functioneert. Zo kan de bezoeker in één oogopslag zien hoe divers, innovatief en gebruiksvriendelijk ons productpalet is.”

Schuifluiken als complete systemen

Woelm GmbH presenteert op Fensterbau Frontale ten eerste haar schuifluiken, als compleet systeem. Dit mooie product is ontwikkeld samen met Rodenberg AG. Het bedrijf mikt hiermee in eerste instantie op de vakhandel en verwerkers, alsmede architecten en beslissers in de projectwereld. De keuze voor Rodenberg als producent van de schuifluiken en het bijbehorend beslag is bewust gedaan, daarmee garandeert Woelm GmbH een 100% in Duitsland gefabriceerd product.

Verdere toepassing voor buiten

De oplossing die Woelm GmbH biedt voor buiten zijn talrijk, of het nu gaat om hekken voor inritten, garagedeuren en carports of om buitendeuren. Naast het feit dat de nadruk ligt op mechanische betrouwbaarheid, zijn voor Woelm ook de automatisering en compatibiliteit met
gangbare SmartHome systemen zeer belangrijk.

bild-3-1-kopieren

Ook houten schuifluiken kunnen gemaakt worden met schuifluikensysteem
van Woelm GmbH.

 

Voor de liefhebbers van design op het gebied van buitendeuren, zal het KWS assortiment in puristische, vierkant vormgegeven deurgrepen zeer welkom zijn. “Deze deurgrepen vullen ons assortiment deurgrepen in rvs, mat zwart en antraciet (DB07) perfect aan”, aldus Karl Kristian Woelm. Verder presenteert Woelm op de beurs motoraandrijving voor schuifdeurbeslag tot vleugelgewichten van 350 kg. De 230 Volt aandrijving is volledig programmeerbaar en maakt automatisering van garagedeuren en carports mogelijk.

Beslag voor binnendeuren

De beursbezoeker mag zich verheugen op een nieuwe ontwikkeling op het gebied van beslag voor binnendeuren. “We hebben vorig jaar ons nieuwe HELM GT-L deur aanslagprofiel met dichting gepresenteerd. Deze hebben we uitgebreid en daarmee kunnen we nu een geluidsdempende oplossing bieden, die geluid volledig dempt”, legt Karl Kristian Woelm uit.

Ook worden er toepassing getoond zoals het HELM MK binnenschuifdeurbeslag in de telescoopuitvoering. Dit telescoopbeslag met demping biedt de mogelijkheid om twee- en drievleugelige telescoopsystemen in hout of glas uit te voeren, tot 80 kg of 140 kg gewicht per vleugel –  en dat bij zeer compacte inbouwafmetingen met een maximale lichtmaat tot 6 meter.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details