Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
GND-film: eenvoudig woningen verduurzamen? Kies voor een 54 mm deur

GND-film: eenvoudig woningen verduurzamen? Kies voor een 54 mm deur

In Nederland is 75% van de bestaande woningen nog niet goed geïsoleerd. Door een deur met een dikte van 38mm te vervangen door een deur van 54mm stijgt de isolatie enorm. Met een korte film laat GND zien hoe eenvoudig een 54mm deur in een bestaand kozijn kan worden geplaatst en wat de voordelen zijn. Het zorgt niet alleen voor een prettig en comfortabel huis, maar ook een lagere energierekening én CO2-reductie. Bovendien is deze deur uitgevoerd met inbraakwerend hang- en sluitwerk waardoor de veiligheid sterk verbetert.

Een 54 mm deur nu ook de norm volgens ‘de standaard’!

Bij de isolatie van de gevel spelen goed isolerende deuren en deur-kozijncombinaties een belangrijke rol. Voor nieuwbouw is de 54 mm-deur al 20 jaar de standaard. In bestaande woningen worden technisch achterhaalde en slecht isolerende 38 mm-deuren veelal vervangen door nieuwe, net zo slecht isolerende 38 mm-deuren. Terwijl het toepassen van een dikkere, hoogwaardig isolerende 54 mm deur met isolerende beglazing en de juiste dichtingen een veel beter resultaat geeft.

In een korte film legt GND uit dat een 54 mm deur veel voordelen met zich meebrengt, vaak zonder kozijnaanpassingen kan worden geplaatst en dat de meerkosten heel beperkt zijn.

Bekijk hier de video van GND:

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details