Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuws

GND-webinar rook-brand 24 juni 2021 – Strengere eisen rookwerendheid deuren

Naamloos-2 kopiëren

19 mei 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Tijdens een online webinar op 24 juni 2021 lichten specialisten van de Brandweeracademie (IFV), testinstituut Peutz en GND-garantiedeuren de nieuwe eisen toe, vertellen ze welke rol deuren spelen bij het voorkomen van rookverspreiding en leggen ze uit wat het betekent voor brandwerende deuren.

De nieuwe eisen zijn realistischer en bieden echte weerstand tegen rook. Ook de verplichte zelfsluitendheid van woningtoegangsdeuren in woongebouwen die sinds kort van kracht is en de wet kwaliteitsborging (die naar verwachting komend jaar in werking treedt) passeren de revue. Daarnaast komt controle en herkenning van rook- en brandwerende deuren met de juiste classificatie aan bod.

Het online webinar vindt plaats op 24 juni 2021 van 12.30 tot 13.35 uur. Het event is interactief en voor iedereen gratis toegankelijk. Het webinar is interessant voor adviseurs, ingenieurs, bouwmanagement, brandweer, omgevingsdiensten, bouwbegeleiders, controleurs, aannemers, verwerkers, opdrachtgevers, woningbouwverenigingen en architecten in de woning en utiliteitsbouw.

Uitgebreide informatie over het GND-webinar rook-brand treft u aan op de website van GND, www.gnd.nl/webinar.

GND is de overkoepelende organisatie van toonaangevende Nederlandse deurenfabrikanten. De aangesloten deurenproducenten maken zich samen sterk voor optimale kwaliteit en prestaties van binnen- en buitendeuren, het bevorderen van het vertrouwen tussen fabrikanten en hun afnemers en maatschappelijke thema’s als veiligheid en duurzaamheid.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details