Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Hang- & Sluitwerk

Grote uitbreiding deurkrukken op schild

Schermafbeelding-2022-04-07-om-14.10.29

7 april 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Details worden steeds belangrijker in interieurdesign. Smaakvol deurbeslag helpt bij creëren van eenheid in het interieur. Daarbij is 2022 het jaar van de eenvoud in zowel rechte als ronde vormen. Intersteel introduceert daarom een nieuwe serie deurkrukken op schild in de trendkleuren en stijl van nu.

De populaire deurkruk Hera is nu ook verkrijgbaar op schild, zodat eventuele gaten die door een eerdere deurkruk op rozet zijn aangebracht, worden bedekt. Deurkruk Bau-Stil borduurt voort op designstromingen Bauhaus en Jugendstil, uit de dertiger jaren en combineert vierkante en ronde vormgeving op een moderne manier. De vormgeving van deurkruk Bastian, die nu ook op schild wordt aangeboden, kenmerkt zich juist door zijn klassieke ronde greep.

Alle deurkrukken zijn uitgevoerd in zamak en leverbaar in de kleuren mat zwart, antracietgrijs en messing PVD. Het rechthoekige schild heeft een afmeting van 245x45x8 mm en is voorzien van schroefgaten en een veer, waardoor de kruk automatisch terugveert in horizontale positie. De deurkrukken op schild worden per paar geleverd, inclusief bevestigingsmateriaal. Kies uit een blind schild, een schild met sleutelgat, met toilet- of badkamersluiting of twee maten met profielcilindergat.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details