Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Grote uitbreiding deurkrukken op schild

Grote uitbreiding deurkrukken op schild

Details worden steeds belangrijker in interieurdesign. Smaakvol deurbeslag helpt bij creëren van eenheid in het interieur. Daarbij is 2022 het jaar van de eenvoud in zowel rechte als ronde vormen. Intersteel introduceert daarom een nieuwe serie deurkrukken op schild in de trendkleuren en stijl van nu.

De populaire deurkruk Hera is nu ook verkrijgbaar op schild, zodat eventuele gaten die door een eerdere deurkruk op rozet zijn aangebracht, worden bedekt. Deurkruk Bau-Stil borduurt voort op designstromingen Bauhaus en Jugendstil, uit de dertiger jaren en combineert vierkante en ronde vormgeving op een moderne manier. De vormgeving van deurkruk Bastian, die nu ook op schild wordt aangeboden, kenmerkt zich juist door zijn klassieke ronde greep.

Alle deurkrukken zijn uitgevoerd in zamak en leverbaar in de kleuren mat zwart, antracietgrijs en messing PVD. Het rechthoekige schild heeft een afmeting van 245x45x8 mm en is voorzien van schroefgaten en een veer, waardoor de kruk automatisch terugveert in horizontale positie. De deurkrukken op schild worden per paar geleverd, inclusief bevestigingsmateriaal. Kies uit een blind schild, een schild met sleutelgat, met toilet- of badkamersluiting of twee maten met profielcilindergat.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details