Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
heroal op de R+T digital 2021

heroal op de R+T digital 2021

heroal neemt van 22 tot 25 februari 2021 deel aan R+T digital 2021. In het kader van de virtuele beurs presenteert het aluminium-systeemhuis veelomvattende zonweringsoplossingen voor verschillende toepassingen in de woning- en projectbouw.

heroal VS Z met een groter assortiment

Op het gebied van  verticale screen zonweringsoplossingen heeft heroal een aantal spannende nieuwigheden in petto voor de beurs. Een bijzonder highlight is de nieuwe, volledig  in te bouwen 25 millimeter   geleider voor het heroal VS Zip-Screen-systeem. Ook constructief is het screen geoptimaliseerd, zodat oppervlakken van 18 m² nu realiseerbaar zijn met de heroal VS Z met elementbreedtes  tot 6 m. Daarnaast heeft heroal onder andere een nieuwe onderlijst ontwikkeld die zorgt voor een optimale  doeklspanning, zelfs bij die hele grote  elementen, evenals een mogelijkheid voor de realisatie van deur-raamcombinaties met een doorlopende kast. Ook de systeemvarianten heroal VS (met onderlijst-geleiding) en heroal VS C (met roestvrijstalen kabelgeleiding) worden op de beurs gepresenteerd, waarvoor met onmiddellijke ingang uit een grotere verscheidenheid aan doek te kiezen is, net als voor de heroal VS Z. Afhankelijk van de systeemvariant en het gekozen weefsel is dus tot 100 procent bescherming tegen UV-stralen en zonnestraling mogelijk.

Innovatieve zonweringsoplossingen – klembaar en de hoek om

Twee nieuwe producten die met hun innoverend vermogen punten scoren, hebben de primeur. Met het heroal VS Z EM-systeem, dat genomineerd is voor de R+T 2021 Innovation Award, presenteert heroal op de beurs een klembaar Zip-Screen met zonnecelaandrijving, dat dankzij de eenvoudige bevestiging zonder boren ideaal is voor gebruik in woningen waar een stroom aansluiting ontbreekt en, of waarvan de bewoners milieu bewust zijn.. Voor een efficiënte zonwering om de hoek (bijv. voor volledig glazen hoeken) biedt heroal ook een zeer slanke  hoekoplossing. Speciaal kenmerk: Deze  wordt verzorgd door een enkele kabelgeleiding, die door de speciale constructie van de onderlijsten het mogelijk maakt om beide screendoeken tegelijkertijd afzonderlijk te bedienen.

Zonwering voor de terrasoverkapping

Voor de zonwering van overdekte terrasgebieden toont heroal de nieuwe horizontale en verticale zonwering. De zonweringsoplossingen heroal HS – een horizontale zonwering voor toepassing op glas –  en heroal VS Z OR – een verticale zonweringvoor de montage onder de dakgoot of in het zijlicht– kunnen harmonieus worden geïntegreerd in het heroal OR terrasdaksysteem. Daar bieden ze effectieve zon- en warmtebescherming en bescherming tegen wind en insecten en passen ze dankzij talrijke designvarianten naadloos in de leefruimte buiten.

Geprefabriceerde elementen, rolluik- en roldeursystemen

De beursaanwezigheid op R+T digital wordt afgerond met de presentatie van het heroal Ready-programma van geprefabriceerde elementen, waarbij heroal de kant-en-klare samenstelling en productie van geprefabriceerde elementen op het gebied van rolluiken, zonwering en roldeuren op zich neemt. Daarnaast toont het bedrijf beproefde oplossingen uit zijn Systemware-portfolio voor rolluiken en roldeuren, evenals het heroal IB Unique isolatiekastsysteem, dat voor de beurs wordt uitgebreid met verschillende functies.

Tijdens de R+T digital kunnen deelnemers afspraken maken met een contactpersoon van heroal of zich in het kader van presentaties laten informeren over de nieuwe producten op de beurs. Meer informatie kunt u vinden op www.heroal.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details