00:56
08-06-2018

heroal: Verlaging van kosten voor klimaatbeheersing

heroal biedt een uitgebreid rolluiken- en zonweringprogramma aan dat voldoet aan de meest uiteenlopende gebruikerseisen. In dat rijtje past ook het screenprogramma heroal VS Z. 

Integratie in de gevel met heroal VS Z
“De screenzonwering voor buiten, de heroal VS Z. kan dankzij zijn geringe oproldiameter gemakkelijk vrijwel onzichtbaar in de gevel worden geïntegreerd”, zegt productmanager Manuel Vergers van heroal. “Alleen als het nodig is, komt de zonwering in beeld. Dan wordt een gebouw doeltreffend aan de buitenkant tegen de zon beschermd.” 

De doeken voor de heroal VS Z zijn in verschillende stofkleuren verkrijgbaar. Daaronder zijn ook varianten. Omdat heroal in huis kan poedercoaten, kan ook de kleur van de hardware van de screenzonwering heroal VS Z exact naar de wens van de klant worden uitgevoerd. Daardoor kan de zonwering optimaal in een gebouw of gevel worden ingepast. 

Daarnaast kan de eindgebruiker voor de heroal VS Z screens uit verschillende lichtdoorlatendheden kiezen, variërend van volledige verduistering tot een lichte schaduwwerking. “Een goede licht- en warmtebeheersing kan in een verlaging van de kosten voor klimaatbeheersing en een vermindering van de binnenvallende uv-stralen met 98% resulteren”, aldus Vergers. “Zo wordt er ook tijdens zeer warme dagen een aangename binnentemperatuur gegarandeerd en wordt tegelijk een optimale bescherming geboden tegen verblindingen en inkijk, zonder dat daarbij veel licht verloren gaat. Dat laatste is belangrijk om optimaal te profiteren van het daglicht en het gebruik van kunstlicht te beperken.” 

“De heroal VS Z screenzonwering is zelfs op grote hoogte windvast”, besluit Vergers. “Het ritssysteem zorgt ervoor dat het doek stevig in de geleiderails verankerd is, zelfs bij rukwinden. De montage­vriendelijkheid en de goede toegankelijkheid van de vitale componenten in geval van reparatie zijn additionele voordelen.”     

Profiel partners