Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
De heroal VS Z creëert een huiselijke sfeer zonder het daglicht volledig te blokkeren.

heroal zonweringen laten natuurlijk daglicht niet verloren gaan

Hoge windstabiliteit

Als de zon schijnt, neemt de vraag naar intelligente zonwering toe. Deze moet daglicht efficiënt maken, het binnenklimaat aangenaam koel houden en tegelijkertijd een lange levensduur hebben.

De heroal VS Z biedt optimale bescherming tegen verblinding, inkijk, uv-straling en hitte én kan daarnaast worden gebruikt in plaats van een hor.

Het heroal VS Z zipscreensysteem is een veelzijdige, textiele zonwering. Door het zonlicht te reflecteren, biedt de heroal VS Z een vermindering van de zonnestraling tot wel 100%, zonder dat het natuurlijke daglicht verloren gaat. UV-straling wordt zelfs tot 100% gefilterd. Zo zorgt het systeem voor een aangenaam binnenklimaat op warme dagen en maakt het de regeling van het woonklimaat mogelijk. De hoge windstabiliteit maakt de heroal VS Z tot een bijzonder duurzaam en robuust systeem. Bovendien zorgt het rondom gesloten doek voor insektenwering.

Met het heroal VS Z zonweringssysteem zijn de ontwerpmogelijkheden nagenoeg onbeperkt, omdat het textiele zipscreen verkrijgbaar is in een breed scala aan stoffen en kleuren, ontwerpen en mate van lichtdoorlaatbaarheid – van ondoorzichtig tot transparant.  Op verzoek zijn de stoffen ook verkrijgbaar in PVC-vrije uitvoering. Omdat het textiel, afhankelijk van de gekozen stof, is gemaakt van gecoat glasvezel of polyester met hoge treksterkte, is het water- en vuilafstotend, ademend, UV- en schimmelbestendig en is het een oplossing die zorgt voor duurzaamheid en grote mate van functionaliteit op lange termijn.

Om het zonweringssysteem in kleur te matchen met de gebouwschil, kan de aluminium geleiderail de kast en de onderlijst van de heroal VS Z in de fabriek naar wens van de klant worden voorzien van poedercoating in alle RAL-kleuren, de exclusieve kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier of de innovatieve heroal SD oppervlakteafwerking. Op deze manier kunnen alle voordelen van de heroal hwr-poedercoating optimaal worden benut en bijdragen aan de levensduur van het systeem, naast de hoge materiaalstabiliteit van het aluminiummateriaal.

Zelfs met grote oppervlakken tot 5 meter breed en met een oppervlakte tot 18 vierkante meter, is de heroal VS Z windstabiel, ook bij windstoten tot 145 km/u. Dit wordt gewaarborgd door het ritssluitingssysteem aan de zijkanten, dat zorgt voor grip in de geleidingsrails. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details