Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Het assortiment beslagsystemen voor dorpels is compleet

Het assortiment beslagsystemen voor dorpels is compleet

SIEGENIA: TITAN makes it better

Met een nieuw beslagsysteem voor dorpels maakt SIEGENIA de vormgeving van een doorgang naar buiten gemakkelijker dan ooit. Het hoogwaardige assortiment van TITAN-beslag is uitgebreid met een systeemoplossing voor barrièrevrije dorpels met een valdorpel. Dit stelt verwerkers, architecten en eindgebruikers in staat om de meest uiteenlopende comfortwensen op het gebied van barrièrevrijheid te realiseren. Deze nieuwe systeemoplossing is zowel voor enkele als dubbele elementen eenvoudig te combineren met beveiliging tot RC2 en kent een goede geluidsisolatie en hoge dichtheid.

Barrièrevrijheid met extra voordelen

De nieuwe systeemoplossing voor barrièrevrije onderdorpels is geschikt voor barrièrevrije raamdeursystemen van de meest uiteenlopende profielsoorten. Vanuit het oogpunt van de eindgebruiker overtuigt het systeem dankzij de eenvoudige, soepele bediening en de buitengewone corrosiebestendigheid en duurzaamheid die kenmerkend zijn voor de TITAN-beslagsystemen. Bovendien kunnen met TITAN-beslag elementen tot weerstandsklasse RC2 worden vervaardigd. Naast een hoge inbraakbestendigheid zorgt een haakslot, dat het vergrendel- en kantelpunt in één component samenvoegt, voor een uitstekende thermische en akoestische isolatie.

Architecten, installateurs en andere verwerkers profiteren van de nieuwe systeemoplossing. Zij hebben nu maximale vrijheid in de keuze van profielen, onderdorpels en het type en de afmetingen van de elementen. Dankzij de optionele uitrusting tot RC2 kunnen zij nu ook offertes aanbieden voor gelijkliggende raamdeuren met goedgekeurde inbraakwering. Een ander pluspunt voor installateurs is de efficiënte logistiek: slechts drie extra componenten zijn nodig voor de productie van een enkeldeurs barrièrevrije onderdorpel 

Hoogwaardig totaalsysteem

De voordelen van de twee andere beslagvarianten van de TITAN-reeks hebben zich in de praktijk al veelvuldig bewezen. Als u wilt voldoen aan de hoge esthetische standaard, heeft u keuze uit de systeemoplossing voor standaarddorpels met aanslagsluiting en de oplossing voor ALUMAT-dorpels. De standaarddorpels met aanslagsluiting zijn nog altijd goed voor meer dan 95% van het marktaandeel. Juist voor dit type standaarddorpels onderscheidt de SIEGENIA-systeemoplossing met de verborgen scharnierzijde TITAN axxent 24+ zich van de meeste alternatieven. De discrete uitstraling, die een langdurig soepele rolbediening combineert met hoge dichtheid, zorgt voor een optimaal ruimtecomfort.

Dezelfde doorslaggevende voordelen biedt het SIEGENIA-beslag in de variant voor het roll-over ALUMAT-systeem. Bij dit systeem trekt de magneetsluiting tijdens het afsluiten iets van onderaf omhoog en is daardoor eveneens gelijk. Een ander voordeel van het TITAN-beslagsysteem voor de ALUMAT-serie is de realisatie van weerstandsklasse RC2. SIEGENIA is hiermee de eerste leverancier die een hoge inbraakwering ook mogelijk maakte voor dorpelsystemen met magneetsluiting.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details