Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Hét loket voor flexibele arbeidskrachten in de gevelbranche
Onze monteurs aan het werk met gevelbekleding.

Hét loket voor flexibele arbeidskrachten in de gevelbranche

In een tijd van schaarste aan gekwalificeerde technische medewerkers voorziet ­Gevelpersoneel.nl in de (flexibele) personeelsbehoefte van een groeiende groep opdrachtgevers binnen de gevelsector. Als onderdeel van Ergon Jobs geeft het Nijmeegse uitzendbureau een passend antwoord op de vraag naar ervaren en gemotiveerde productie- en montagemedewerkers. Voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en voor alle typen gevels en constructies. Door heel Nederland én daarbuiten. Wat de personeelswens ook is, de ruime ervaring en expertise van Gevelpersoneel.nl levert via een slimme totaalaanpak altijd het gewenste maatwerk op.

Sales manager Tim van Lierop en account manager Niek van Bergen van Gevelpersoneel.nl.

Is het bemiddelen van vakkrachten voor met name afbouw- en gevelspecialisten al zo’n 15 jaar de specialiteit van Ergon Jobs, bij Gevelpersoneel.nl richten ze zich sec op de laatste groep. Dat heeft een duidelijke oorzaak, zo blijkt. “De vraag naar arbeidskrachten in de gevelbranche neemt alsmaar toe”, zegt account manager Niek van Bergen. “Het aanbod blijft daar echter bij achter. Daar spelen we in hechte samenwerking met zo’n twintig recruiters op in. We stellen alles in het werk om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen en hen tijdelijk te voorzien van het juiste personeel waaraan ze tijdens grote én kleine projecten behoefte hebben.”

Maatwerk

Momenteel zijn via Gevelpersoneel.nl door heel het land zo’n 300 montage- en productiemensen werkzaam. “Flexibel als we zijn, maakt het voor ons niets uit waar het project zich bevindt”, vervolgt sales manager Tim van Lierop. “We gaan altijd voor maatwerk. Dat is onze kracht. We weten wat de klant verwacht en kennen de kwaliteiten van onze mensen. Die aspecten maken we tot een passende match. Tegelijk verzorgen we voor onze uitzendkrachten de accommodatie, het vervoer, alle benodigde certificaten en basisgereedschappen. Daarmee nemen we onze partners alle zorgen uit handen. We bezoeken zelfs de betreffende medewerker op de projectlocatie.”

Op projectbezoek bij een van onze medewerkers.

Breed actief

Gevelpersoneel.nl levert montage- en productiepersoneel in de volle breedte. Voor de nieuwbouw- én renovatiemarkt en voor alle typen gevels en constructies, zoals kunststof en aluminium kozijnen, dak- en gevelbeplating, vliesgevels, glas en metaal. De flexibele arbeidsoplossing is met Gevelpersoneel.nl altijd dichtbij. Oók in bijzondere gevallen. “Op dit moment is er een grote vraag naar gevelbeplaters”, aldus Van Bergen. “Maar ook verzoeknummers uit díe specifieke hoek vullen we gericht in. We hebben nagenoeg altijd een oplossing paraat.”  

Gevelpersoneel.nl staat voor:

Heldere tarieven: 
facturatie volgens een vooraf overeengekomen uurtarief.

Vakmanschap: 
wij selecteren enkel de beste vaklieden.

Flexibiliteit: 
onze vaklieden kunnen flexibel worden ingezet.

Ontzorging: 
wij nemen alle administratieve taken rondom het personeel uit handen.

Betrouwbaarheid: 
Gevelpersoneel.nl is volledig gecertificeerd.

Weer een tevreden klant!

GevelNed en ColorNed werken al enkele jaren tevreden samen met Gevelpersoneel.nl. “Na de kennismaking hadden we er alle vertrouwen in dat het bureau onze behoeften goed zou weten te vertalen naar resultaat”, aldus HR-manager Carlien van der Vlugt. “De plaatsing van een aantal medewerkers volgde snel. Dit was succesvol, zodat we snel daarna alweer een nieuwe aanvraag plaatsten. Inmiddels hebben we zelfs enkele Gevelpersoneel.nl-collega’s in dienst kunnen nemen. Vakmanschap, flexibiliteit en inzet zijn eigenschappen die voor zowel de geplaatste medewerkers als voor de inzet van de recruiters gelden. Ik hoop op een succesvolle voortzetting van onze samenwerking!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details