Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Het nieuwe decennium succesvol afgetrapt

Het nieuwe decennium succesvol afgetrapt

Wie bij ASSA ABLOY op de stand kwam, kon opnieuw kennismaken met een aantal innoverende nieuwigheden. Zo presenteerde de firma onder meer het Fluid Control-paniekbeslag met in- en uitgangscontrole, in combinatie met de ePED elektronische vluchtwegterminal en werd de SMARTair-knopcilinder er voorgesteld.

Ook het Cyrex mechanisch paniekbeslag in ASSA ABLOY-design, dat mooi aansluit bij de deursluiters en de Vercy-krukken, viel erg in de smaak van de vele bezoekers. Die deurkrukken wonnen vorige maand overigens samen met Aperio’s H100, een andere blikvanger op de ASSA ABLOY-stand, de 2020 ICONIC INNOVATIVE INTERIOR AWARD.

Het mag duidelijk zijn, dat ASSA ABLOY tijdens deze editie van Polyclose het nieuwe decennium succesvol heeft afgetrapt. In een eerste reactie na de beurs was de specialist zeer tevreden met de ruime belangstelling voor hun producten. De bezoekers kunnen mee reflecteren over de voorbije beurs­editie via de eventpagina: assaabloy.be/polyclose2020. Ook relaties en geïnteresseerden, voor wie een bezoek aan de beurs niet mogelijk was, kunnen op dezelfde pagina terecht. In de ASSA ABLOY Academy in Wemmel biedt de firma profes­sionals de mogelijkheid om een doorgedreven opleiding met de klemtoon op het assortiment te volgen.

De agenda en inschrijvingsmogelijkheden voor zowel infosessies als hands-on training kunnen op https://www.assaabloy.be/nl-be/academy teruggevonden worden.

Meer informatie kunt u vinden op: www.assaabloy.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details