Deponti
01:38
12-09-2018

Het nieuwe logo en vernieuwde website van Deponti

12 september 2018 is voor Deponti het belangrijke moment van de onthulling van de het nieuwe logo! Het logo wordt gepresenteerd op de vernieuwde website (www.deponti.com) van Deponti waar ook de nieuwe slogan en de nieuwe uitstraling van Deponti te bewonderen zijn. 

Sterke basis voor de toekomst
Deponti heeft sinds de oprichting in 2012 een enorme groei doorgemaakt en is daarvoor meerdere malen beloond met een FD Gazelle award. Nu, in 2018 heeft Deponti een actieve verkoopafdeling in vijf Europese landen die allemaal worden voorzien van voorraad vanuit het magazijn van 1 0.000m2 in Oss. Ondertussen heeft Deponti ook vier florerende productgroepen die langzaam aan de markt aan het veroveren zijn; Aluminium overkappingen, houten overkappingen, glazen schuifwanden en hardhouten tafels.

Deponti

Met het succes van nu, en de plannen voor de toekomst vond Deponti het tijd voor verandering. Met het nieuwe logo en uitstraling is het nog steeds de Deponti die u gewend bent, alleen in een vernieuwd en gemoderniseerd jasje!

Deze nieuwe uitstraling en professionalisatieslag is de basis van onze strategie om de positie in de (inter)nationale markt te versterken, ons productportfolio duidelijker te positioneren en het dealer netwerk beter te kunnen ondersteunen op het gebied van verkoop en marketing. Daarom is de nieuwe website, de nieuwe brochures en al het nieuwe marketingmateriaal beschikbaar in vier talen: Nederlands, Duits, Frans en Engels.

Deponti doet namelijk altijd een stap extra voor haar klanten, zo wordt er op een flexibele manier omgegaan met de vakspecialisten. Deponti is en blijft uniek in haar aanpak en is onderscheidend als het gaat om snelle leveringen.

Deponti

Nieuwe slogan
Met de lancering van het nieuwe logo wordt ook direct de nieuwe slogan gepresenteerd: HET BESTE AAN HUIS.

Het creëren van een aangename ruimte voor een comfortabel buitenleven, waar binnen en buiten samenkomen en onze klanten het hele jaar door kunt genieten, is onze passie. Vanuit deze passie gaan we elke dag aan het werk om ook voor onze klanten zo’n bijzondere plek te realiseren, want wij geloven dat bijna alles wat de klant binnen doet, net zo goed buiten kan worden gedaan. Ervaar zelf het gevoel, beleef het buiten met Deponti.

Nieuwe website een duidelijke product positionering
In de nieuwe huisstijl heeft Deponti een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de verschillende productgroepen die Deponti voert. Dit uit zich in speciaal gedefinieerde kleuren en icoontjes voor iedere productgroep. Dit kun je ook direct terug zien op de nieuwe website, waar je overigens ook direct de nieuwe brochures kunt downloaden.

De nieuwe aanpak omtrent de positionering van de nieuwe producticoontjes is ook vertaald in specifieke marketing materialen, die gemakkelijk gecombineerd kunnen worden maar ook uitstekend op zichzelf staan gebruikt kunnen worden. Uiteindelijk biedt Deponti haar dealers een compleet marketingpakket voor zowel on- als offline kanalen. Deze materialen zullen later in September gelanceerd worden.

Deponti

Onze nieuwe brochures inzien!

Website: www.deponti.com

Lees meer over: Deponti , Nieuws , Vernieuwde website

Profiel partners

All FixLecot