Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Hoeveel karakter kan een binnendeur toevoegen aan een woning?

Hoeveel karakter kan een binnendeur toevoegen aan een woning?

Consumenten zoeken naar mogelijkheden om de sfeer en het karakter in de woning naar een hoger niveau te brengen. Producten met de natuurlijke uitstraling van hout genieten daarbij een duidelijke voorkeur, ze geven een woning een heel bijzonder karakter en maken het een plek waar men graag verblijft. En dat geldt niet alleen voor woonaccessoires, de look & feel van de binnendeuren van Eicq beantwoorden perfect aan deze behoefte.

Interieurstylisten geven ieder jaar de nieuwe woontrends door aan het publiek. Welke kleuren zijn in, welke vormen komen terug in het interieur, welke meubels en accessoires zijn belangrijk en welke materialen zijn onmisbaar. Zo wordt al enkele jaren verteld dat hout, in de natuurlijke vorm, niet mag ontbreken in het interieur.

Smaak is iets heel persoonlijks, maar hout in het interieur is natuurlijk altijd een goede keuze! Sterker nog, dat is geen trend maar een absolute blijver. De woonconsument wil graag wonen in een huis waar sfeer, warmte en karakter hoogtij vieren.

Hout dus, en eikenhout is daarbij een uitstekende keuze vanuit kwalitatief-, maar zeker ook esthetisch oogpunt. De fraaie kleur en de mooie ‘tekening’ die nooit zal vervelen geven elke woning en woonsfeer direct een fantastisch karakter. Rustig aanwezig of juist zeer uitbundig, afhankelijk van het type eikenhout. Ideaal binnen een moderne woonsetting, maar zeker ook binnen een wat klassiekere woonstijl.

Eicq maakt binnendeuren van eikenhout. Daarbij kan worden gekozen uit verschillende soorten eikenhout, van 1ste keus tot extra rustiek en zelfs balkenhout of barnwood. Ook kan worden gekozen uit uit diverse oppervlaktebehandelingen (glad, geborsteld of lintgezaagd) en verschillende afwerkingen (bijvoorbeeld olie, vernis of lak). Bijzonder is dat binnen de diverse series parketdeuren de consument zijn eigen binnendeur kan ontwerpen!

Eicq biedt u:

  • een unieke deurenserie met een gezonde marge en concurrerende consumentenverkoopprijs;
  • in overleg een zeer goed showroomconcept;
  • promotionele ondersteuning op professioneel niveau;
  • een product dat praktisch zichzelf verkoopt (men loopt direct naar deze deuren met de onweerstaanbare behoefte ze aan te raken);
  • deurhoeken waarmee u uw klanten perfect de kwaliteit en constructie kunt tonen;
  • een zeer betrouwbare leverperformance;
  • goede logistiek en eventueel levering in het werk.

Bent u geïnteresseerd in Eicq? Neem gerust contact met ons op. Ook bent u altijd welkom in onze showroom en werkplaats.

Breen Belgium BV

Vlimmersebaan 136 / 12
B-2275 Wechelderzande – België
Telefoon +32 (0)3 312 90 80  
E-mail: [email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details