Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Hoogwaardig beslag voor aluminium  ramen en deuren, made in Italy

Hoogwaardig beslag voor aluminium ramen en deuren, made in Italy

De markt evolueert snel, ook op het vlak van beslag. Fapim, gevestigd in het Italiaanse Altopascio (Lucca), is één van de marktleiders in de ontwikkeling en productie van beslag voor aluminium ramen en deuren. De firma introduceert onder meer een nieuwe reeks panieksloten, die hoge kwaliteit combineren met een hoogwaardig Italiaans design: Oltre.

FAPIM2_OLTRE02 kopiëren
Met Oltre ontwikkelde Fapim recent een nieuwe reeks panieksloten.

De naam Fapim staat al bijna 45 jaar synoniem voor hoogwaardig beslag voor aluminium ramen en deuren. Het gamma bestaat vandaag uit achtien duizend artikelen in verschillende modellen en afwerkingen, goed voor 120.000 componenten. Alles wordt in Italië geproduceerd. De fabrikant met hoofdzetel in Altopascio (Lucca) beschikt over twee productiefaciliteiten, 500 medewerkers in Italië en 12 kantoren in het buitenland, in Spanje, Polen, Argentinië, Rusland, Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Griekenland, Ukraïne, Frankrijk en België. De tweede generatie draait inmiddels mee in de firma, waardoor de toekomst verzekerd is.

FAPIM2_f_OLTRE_01 kopiëren

Oltre, de nieuwe reeks panieksloten
Fapim presenteert Oltre, een nieuwe reeks panieksloten met een elegante vormgeving, uniform voor alle verschillende types. Ze omvatten een klink in roestvrij staal (AISI 304), zijn zelfsluitend en brandwerend. De insertie in hoogwaardig technisch polymeer beperkt de kracht bij het openen. De ‘Push’-versie heeft een nieuw, vereenvoudigd en kleiner binnenwerk, wat zorgt voor een veilige werking over de hele lengte van de staaf. De laterale behuizing kreeg net als de behuizing van het slot een nieuw uiterlijk. Het nieuwe design van de paniekstang sluit nauw aan bij de Olimpo-reeks. Bovendien kan de cilinder vervangen worden zonder de stang te verwijderen.

FAPIM1_f_Fapim_Altopascio kopiëren

Tekst en beeld: Fapim
Uitgelichte afbeelding: 
Fapim is de Italiaanse marktleider op het gebied van beslag voor aluminium ramen en deuren. De firma is gevestigd in Altopascio, Lucca.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details