Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Hoogwaardig beslag voor de bouwsector
Het team van Protec International gaat samen met de klanten op zoek naar het meest geschikte beslag voor hun specifieke toepassingen, ook op Polyclose.

Hoogwaardig beslag voor de bouwsector

Eigen merk en maatwerk, aangevuld met beslag van Europese leveranciers

“We zetten de klant op de eerste plaats. Onze focus op topkwaliteit in producten en service, ons aanbod aan standaardoplossingen en op maat gemaakte producten, samen met de belofte van een snelle levering, maken echt het verschil”, benadrukt zaakvoerder Bart Bauwens. “Onder ons eigen merk PRO-LINE ontwikkelen, produceren en leveren we onder meer deurgrepen, deur- en raamkrukken, paumellen, project- en insteeksloten, voordeur- en veiligheidsbeslag, …  Kortom: al het beslag voor gebruik op en rondom de deur, en dat in RVS en aluminium. Bovendien produceren we maatwerk deurgrepen volledig in eigen huis, met behulp van een modern machinepark en deskundig personeel. Dit assortiment wordt verder aangevuld met producten van een aantal Europese leveranciers, waarmee we al langer nauw samenwerken”.

Het eigen merk PRO-LINE omvat o.a deurgrepen, deur- en raamkrukken, paumellen, project- en insteeksloten, voordeur- en veiligheidsbeslag, ….

Protec International is een echte one-stop-shop voor beslag, accessoires en aanverwante producten. Op Polyclose pakt de firma uit met onder andere grepen in inox (316 en poedercoating) en aluminium (gelakt en geanodiseerd), glasdeurgrepen in inox, 9005 structuur en PVD-coating en DIN-geteste projectsloten, beschikbaar in inox en mat zwart, maar ook inox, witte en zwart gelakte magneetsloten en standaard deurkrukken klasse 3 en 4. 

“Bezoekers op Polyclose kunnen op onze stand terecht met al hun vragen. Samen gaan we op zoek naar het meest geschikte beslag voor hun specifieke toepassingen”, sluit Bauwens af.

Meer informatie vindt u op: www.protecinternational.be.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details