Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Hoogwaardige folie geeft elke gevel de gewenste look en feel

Hoogwaardige folie geeft elke gevel de gewenste look en feel

Met een divers getint totaalconcept heeft Holland Geveltechniek alles in huis om gevels te completeren en te verfraaien. Een van
de producten waarmee dat allemaal gebeurt, is folie. Een hoogwaardig, duurzaam en buitengewoon veelzijdig materiaal dat zowel in functioneel als esthetisch opzicht veel te bieden heeft. 

Het renoveren en transformeren van gevels met behulp van folie biedt in vergelijking met schilderwerk de nodige voordelen. Dat is de mening van Henk de Bruin, directeur/eigenaar van Holland Geveltechniek. Het Vlaardingse bedrijf is de specialist van Nederland voor wrap- en folietechniek en vormt samen met producent Avery Dennison een ervaren combinatie op foliegebied. 

“Allereerst krijg je met folie een veel nettere afwerking dan wanneer je de schilderkwast hanteert”, aldus De Bruin. “Binnen én buiten. Daarnaast zijn de door ons gebruikte materialen zeer goed bestand tegen uiteenlopende klimatologische invloeden, een kenmerk dat je terugziet in een keiharde garantie van maar liefst 10 jaar op zowel hechting als kleurechtheid. Verder is de folie sneller en met een beter eindresultaat aan te brengen. Ook op het duurzaamheidsvlak biedt dit product de nodige winstpunten. Simpelweg omdat er vrijwel geen restmateriaal achterblijft.”

Breed toepasbaar

De door Holland Geveltechniek gebruikte wrap- en folieproducten kenmerken zich door een ruime toepasbaarheid tijdens het renoveren en transformeren van gevelcomponenten. Zo kunnen ze worden ingezet om aluminium of trespa gevelpanelen en aluminium of kunststof kozijnen in no-time een andere look of kleur te geven. “Ook is het materiaal uitstekend geschikt om er in het interieur panelen, deuren of wanden mee te beplakken”, legt De Bruin uit. “Bijvoorbeeld als deze beschadigd zijn of als er een restyling van de huisstijl aan de orde is. Onze kwalitatief hoogwaardige wraps en folies zijn in vele kleuren, oppervlaktestructuren en designs leverbaar. Is de standaard kleurenwaaier al bijzonder uitgebreid, zo kunnen we met de Color Match Service van Avery aanvullend voorzien in een kleur die perfect past bij de corporate identity van
de gebruiker.” 

Normering

Behalve de al genoemde wrap- en folievarianten biedt Holland ­Geveltechniek ook een ruime sortering zonwerende, inbraakwerende en zelfs geluidswerende folies. Kwaliteitsproducten die eveneens met een uitgebreide kennis van zaken door De Bruin en zijn team conform de Specialist Façade Installer norm van Avery Dennison worden aangebracht.   

De kracht van folie

Holland Geveltechniek verzorgde recent voor verschillende gebouwen in Nederland de hoogwaardige folie-oplossing.

Woningen – Aalsmeer

Met een scherp oog voor duurzaamheid bekleedde Holland
Geveltechniek de bestaande aluminium kozijnen en panelen van negentig woningen met façadefolie van Avery Dennison. Daarnaast werden de kozijnen in bijna nieuwstaat teruggebracht. 

Woningen – Aalsmeer.

Studentenhuisvesting – Rotterdam

Holland Geveltechniek voorzag de bestaande aluminium kozijnen van een studentenhuisvesting aan de buiten- en binnenzijde van façadefolie van Avery Dennison (in vier verschillende kleuren, van lichtgrijs tot dondergroen). Tevens werd de bestaande beplating aan de buitenzijde (ook bij de uitbouwen) voorzien van een donkergroene folie. Een mooi project met een hoge moeilijkheidsgraad.

Studentenhuisvesting – Rotterdam.

Studio – Hilversum

Holland Geveltechniek voorzag de bestaande aluminium kozijnen van Studio 33 zowel aan de buiten- als binnenzijde van een matzwarte folie. Het resultaat mag er zijn!

Studio – Hilversum.

Bedrijfspand – Rijen

Van dit bedrijfspand werden de bestaande aluminium kozijnen en deuren voorzien van façadefolie in de kleur rood. Ook hier behaalde Holland Geveltechniek een mooi resultaat.

Bedrijfspand – Rijen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details