Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Houten deuren in kunststof kozijnen. Bewezen succesvol
Centraal staan zekerheid en gemak voor de verwerkers.

Houten deuren in kunststof kozijnen. Bewezen succesvol

Een gecertificeerde totaaloplossing voor houten deuren in kunststof kozijnen. Met het KaiCombi-concept van deurenfabrikant Kegro Deuren haal je gewaarborgde prestaties in huis. Verschillende verwerkers hebben het totaalconcept inmiddels toegepast én succesvol opgeleverd.

Het KaiCombi-concept is dé totaaloplossing voor buitendeuren, die alle elementen in zich verenigt: van deur-, hang- en sluitwerk tot kozijnen die volledig op elkaar zijn afgestemd. Het sluitwerk van SIEGENIA is innovatief in het geheel verwerkt. De eerste projecten zijn inmiddels met succes opgeleverd. Een mooi moment om in gesprek te gaan met Ploeg kozijnen over het KaiCombi-concept én alle voordelen.

Zekerheid en gemak met all-in-concept

Kegro Deuren en SIEGENIA bundelden hun krachten met een volledig gecertificeerd concept waarbij houtachtige deuren in kunststof kozijnen worden geplaatst. Centraal staan zekerheid en gemak voor de verwerkers. De gecertificeerde oplossing voldoet aan alle Nederlandse eisen. Daarnaast biedt Kegro Deuren 6 jaar GND-garantie, waaronder 2 jaar functionaliteitsgarantie; een unicum in de markt.

De gecertificeerde oplossing voldoet aan alle Nederlandse eisen. Daarnaast biedt Kegro Deuren 6 jaar GND-garantie, waaronder 2 jaar functionaliteitsgarantie; een unicum in de markt.

Werner Koelwijn, Projectleider bij Ploeg kozijnen, is enthousiast: “In opdracht van onze partner Zwaluwe Bouw hebben wij bij meerdere projecten het KaiCombi-concept toegepast. Ploeg kozijnen ontwikkelde een nieuw profiel voor de bredere 80 mm Kegro-deuren met triple glas, die nu perfect op elkaar aansluiten. Inmiddels leveren we het eindproduct kant-en-klaar én voorzien van beslag in perfecte staat af, tot grote tevredenheid van onze klanten.”

Bewezen voordelen op een rij

De KegaPro Excellent-buitendeur is een houten kwaliteitsdeur. Het ­KaiCombi-concept voldoet aan inbraakwering SKG** en heeft zich bewezen op het gebied van lucht- en waterdichtheid, sluitkracht, stabiliteit en functionaliteit. De onderhoudsarme topcoating maakt de deur – die op thermische isolatiewaarde beter scoort dan een kunststofvleugel met drievoudige beglazing – duurzaam.

Een flexibel blijvende dichting zorgt met de meerpuntssluiting voor de hoogste luchtdichtheidsklasse, met een lage qv-10 en c-waarde. Met een stabiliteitsklasse 3 biedt de oplossing een goed alternatief voor kunststof. De
houten kwaliteitsdeur is in alle gangbare schilderverfkleuren verkrijgbaar. 

Koelewijn voegt toe: “We willen de consument meer keuze bieden, met kunststof én hout. Het KaiCombi-concept is niet alleen interessant voor renovatie en nieuwbouw, maar ook voor de projectenmarkt. Afnemers in de particuliere markt kunnen kiezen uit drie of vier modellen voordeuren. Ook voor architecten, die de esthetische kant willen benadrukken, biedt het concept alle ontwerpvrijheid én het werkt in een markt van aanbestedingen van woningcorporaties.” 

Niet op slot, wel altijd vergrendeld

Het KaiCombi-concept van Kegro maakt gebruik van het AS3600-slot van SIEGENIA. De AS3600 van KFV vergrendelt volautomatisch bij het dichttrekken van de deur. Dankzij de viervoudige ‘Soft Lock’-penschoten en twee massieve zwenkhaken is de KFV AS3600 SKG** en inbraakwerend RC-2 volgens NEN-EN 1627. Het slot heeft een soepele bediening en is optimaal verstelbaar. Door de automatisch betere afdichting wordt kromtrekken vermeden.

Advies behoort tot het totaalpakket 

Kegro Deuren adviseert de verwerker, beheert testcertificaten en voorziet de kunststofverwerker van alle informatie en daarmee gemak. Meer lezen over dit concept? Kijk dan op de website van Kegro.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details