Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Iemands huis inrichten wordt met deze tools nog makkelijker

Iemands huis inrichten wordt met deze tools nog makkelijker

Handige online ontwerptools

Zelf een huis inrichten kan tegenwoordig heel eenvoudig via handige online tools. Wil je bijvoorbeeld jouw badkamer of keuken inrichten met hotbath sanitair. Een compleet nieuwe keuken ontwerpen of de eetkamer nieuw elan geven? Ga dan naar een handige website waar je digitaal een ontwerp maakt van jouw interieur. Hieronder vind je de meest interessante websites om op een perfecte manier een gaaf interieurontwerp te maken.

Baderie

De tool Baderie is een praktische website waar je zelf de badkamer kunt vormgeven. Je bepaalt zelf waar het toilet komt, de douchecabine en/of het bad en waar je de wastafel met hotbath sanitair lokaliseert. De website van Baderie maakt van jouw badkameridee een prachtig 3d-beeld, dat een sterk realistisch beeld geeft van het te verwachten resultaat. Supertof is dat je jouw ontwerp ook via de website kunt indienen met het verzoek of Baderie wil beoordelen of jouw ontwerp in het echt uitvoerbaar is.

IKEA Home Planner

De IKEA Home Planner geldt als een van de populairste sites om een interieurontwerp te maken. Je kunt diverse ruimtes als een keuken of woonkamer digitaal vormgevenen inrichten. En het is zelfs mogelijk om een eigen kast te tekenen en die met een paar muisklikken via IKEA te bestellen. Zo gemakkelijk was het interieur vormgeven en inrichten nog nooit.

Tieleman Keukens

Er zijn uiteenlopende soorten online ontwerpsites voor keuken, maar de app van Tieleman Keukens geldt als een van de betere. Heb je plannen om hotbath sanitair in een zelfontworpen badkamer te plaatsen, doe dat dan eenvoudig en snel met deze tool. De editor geeft goed aan wat wel en niet kan in jouw keukenontwerp. Het gebruik van de ontwerptool is gratis, maar je kunt de tool ook toepassen om jouw ontwerp door Tieleman Keukens te laten maken. Erg nuttig en handig!

Floorplanner

Wil je een interieur grondig verbouwen, dan is Floorplan er jouw ideale tool. Met Floorplanner kun je muren intekenen en aanpassen en meerdere ruimtes visueel inrichten. De app is vooral bruikbaar als je vloeren, muren en muurverf wilt uittesten. Het resultaat van jouw ontwerp kun je zowel in 2d als in 3d bekijken.

Roomstyler

De designtool Roomstyler is perfect bruikbaar om kamers tot in detail in te richten. Zelfs details als een spiegel, toilettas of tandenborstelbakje kun je intekenen. De tool is nuttig om badkamers te onterpen, slaapkamers of andere ruimtes en met name bruikbaar als de focus op meubelontwerper ligt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details