Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Industriële deuren met een minimalistisch design, ook toepasbaar als schuifdeur
SlimSeries Ultra dubbele schuifdeur met speciaal beslag voor de smalle stijlen.

Industriële deuren met een minimalistisch design, ook toepasbaar als schuifdeur

Architecten én eindgebruikers hebben keuze uit een uitgebreid assortiment met zowel deuren met glas als dichte deuren. Alle modellen zijn perfect met elkaar te combineren. “Met de toepassing van een schuifdeur creëer je volop sfeer en bespaar je maximaal ruimte.”

De schuifdeur heeft niet alleen een sfeervolle uitstraling, maar zorgt ook voor een grote besparing van ruimte. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met de uitzwaai van de deur, wat vooral in kleine ruimtes een groot voordeel kan zijn. Schuifdeuren komen voor in allerlei soorten en maten en zijn bij Skantrae in minimalistisch industrieel design verkrijgbaar, inclusief bijpassend deurbeslag. “Zo kunnen ook de kleinste ruimtes profiteren van de luxe binnendeur”, vertelt Maureen Klaassen, Coördinator Marketing Communicatie.

SlimSeries One voorzien van mat zwarte schuifdeurkom.

Strak design conform huidige trends

SlimSeries One en SlimSeries Ultra bestaan uit strak vormgegeven houten binnendeuren in zwart of wit. SlimSeries One deuren zijn te herkennen aan de deurstijlen en dorpels van 60 millimeter (stomp) en 73 millimeter (opdek) en zijn toe te passen als draai- of schuifdeur. SlimSeries Ultra gaat nog een stap verder met stijlbreedtes van slechts 30 millimeter en biedt toepassingen voor een schuif- of taatsdeur. “De smalle stijlen en dorpels zijn sfeerbepalend. De glasdeuren laten veel licht door en passen bij de industriële woonstijl. Met de dichte deuren trek je dezelfde stijl door in je interieur terwijl je ook privacy behoudt.”

Met verschillende opties, zoals 8 millimeter gehard veiligheidsglas – blank glas, nevel glas of rookglas – of panelen kan er binnen het assortiment naar wens gevarieerd worden. Dubbele schuifdeuren behoren ook tot de mogelijkheden, waarbij optioneel gekozen kan worden voor een aanslaglat. Dit zorgt ervoor dat beide deuren nog beter op elkaar aansluiten. Uiteraard zijn de schuifdeuren verkrijgbaar in maatwerk. “In ons eigen bewerkingscentrum worden deze deuren perfect op maat gemaakt.” 

SlimSeries One toegepast als draai- en schuifdeur. Schuifdeur voorzien van schuifdeursysteem Foxtrot in mat zwart.

Speciaal afgestemd hang- en sluitwerk

“De combinatiemogelijkheden van SlimSeries One en SlimSeries Ultra zijn eindeloos. Niet alleen door de vele soorten deurmodellen, maar ook door de drie verschillende schuif­systemen.” Zo zijn er opvallende schuif­systemen die de aandacht trekken in het mat zwart en RVS, maar is er ook een aluminium schuifsysteem voor montage in de wand. “Elk systeem heeft een unieke uitstraling en sluit naadloos aan bij de look en feel van de industriële deur”, aldus Klaassen. 

Ook het beslag heeft diverse mogelijkheden. Met de keuze voor een deurgreep of schuifkom is de deur compleet. “Een designdeur met extreem smalle stijlen vraagt om speciaal beslag, niet alleen op het gebied van design. Het bestaande hang- en sluitwerkprogramma dat op de markt verkrijgbaar is, past namelijk niet op deze smalle stijlen.” Daarom is een SlimSeries hang- en sluitwerkpakket onmisbaar voor de SlimSeries deur. Deze deur wordt dan ook verkocht in combinatie met een hang- en sluitwerkpakket. 

“Ook de boringen en frezingen worden alvast gemaakt in ons bewerkingscentrum. Alles wordt nauwkeurig uitgevoerd voor een perfect eindresultaat. Dat maakt het uiteindelijk installeren van de deur heel eenvoudig.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details