Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Innovatief ondersteuningssysteem voor waterdichte vensterbankaansluitingen
Deze renders geven een duidelijk beeld van de samenstelling van het ondersteuningssysteem Fixotherm.

Innovatief ondersteuningssysteem voor waterdichte vensterbankaansluitingen

Nabeschouwing PolycloseBELGA PLASTICS

Met een grote beursstand valt men zeker op, maar een unieke, innovatieve oplossing is nog altijd de belangrijkste schakel voor succes. Belga Plastics pakte uit met Fixotherm, een ondersteuningssysteem dat ervoor zorgt dat vensterbank- en dorpelaansluitingen volledig waterdicht zijn en blijven. Deze maatoplossing scoort bovendien hoog op het vlak van isolatie en kan ook heel eenvoudig verwerkt en gemonteerd worden. 

Deze totaaloplossing bestaat uit vier componenten: een aansluitprofiel onder het raam, een ondersteunend profiel voor de uitkragende vensterbank of dorpel, een lekdorpel in kunststof en een afsluitprofiel aan de zijkanten, ook in kunststof. Het wordt op maat gemaakt in functie van het isolatiemateriaal in de gevel en de benodigde uitkraging. De KerdynTM Green FR platen, die de basis vormen voor dit product, worden geëxtrudeerd uit gerecycleerd materiaal van kunststof flessen. Ze zijn zeer licht en blinken uit door hun vochtbestendigheid, sterk isolerend vermogen, drukvastheid, buigvastheid en vormstabiliteit. Ze breken ook niet gemakkelijk, zijn temperatuurbestendig en hebben een hoge weerstand tegen chemicaliën.

Belga Plastics levert Fixotherm als kant-en-klaar geheel op maat bij de schrijnwerker, deurplaatser of kozijnbouwer. Die moet enkel nog de zijplaten aanbrengen en de totaaloplossing op het raam verlijmen en vastschroeven. De platen zijn standaard beschikbaar met een afmeting van 2440 x 1250 mm en leverbaar in diktes van 10 tot 200 mm.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details