Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Innovaties op het vlak van sloten, cilinders en elektronische sluittechniek in de kijker
Het nieuwe elektronische beslag van WILKA zorgt voor een comfortabele toegang en verhoogt tegelijk het niveau van veiligheid.

Innovaties op het vlak van sloten, cilinders en elektronische sluittechniek in de kijker

Uitgebreide presentatie op Polyclose

WILKA Schließtechnik GmbH werd opgericht in 1865. Meer dan 150 jaar later is de firma uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het vlak van sloten, cilinders en elektronische sluitsystemen. De drang naar innovatie loopt als een rode draad door de geschiedenis van dit familiebedrijf. Op Polyclose pakken ze opnieuw uit met een aantal innovatieve ontwikkelingen, zoals de (zelfregelende) meerpuntsvergrendelingen met vluchtdeurfunctie uit de 8000 serie en het nieuwe elektronische beslag. 

De elektronische systemen kunnen heel eenvoudig bediend worden met behulp van de easyApp op de smartphone.

Daarnaast worden de mechanische cilinders, waaronder SI6 en 3VS, in de vitrine gezet en wordt aandacht besteed aan softwarepakketten, zoals easyApp, voor de bediening van elektronische sluitsystemen. 

Elektronisch beslag – geïndividualiseerd ontwerp en intuïtieve bediening

Het nieuwe elektronische beslag van WILKA maakt ruimtes uiterst comfortabel toegankelijk en verhoogt tegelijk de veiligheid. Dankzij de flexibele integratie in de verschillende WILKA softwareplatforms easyAccess, easyApp, easyBasic en easyHotel zorgt dit beslag voor een hoge mate van beveiliging in kantoren en hotelkamers, maar ook voor deuren in particuliere woningen en de meest uiteenlopende projecten. Tegelijkertijd kan het beslag intuïtief en gemakkelijk door elke gebruiker bediend worden. De individualisering van elk ontwerp, zoals het aanbrengen van een eigen logo, de keuze uit verschillende deurkrukvarianten en de vorm van het beslag, maakt de integratie in bestaande designconcepten mogelijk. 

Meerpuntsvergrendeling met vluchtdeurfunctie

Daarnaast breidt WILKA het assortiment sloten voor profieldeuren uit met enkelvoudige– en meerpuntsoplossingen voor enkele en dubbele vluchtdeuren. Nieuw zijn de meerpuntsvergrendelingen van de serie 8000 met vluchtdeurfunctie: de serie 8600 met sleutelbediening en de zelfvergrendelende modellen uit de serie 8700.

Mechanische cilinders

WILKA biedt voor elke toepassing een juiste cilinder. Deze SI6 en 3VS worden extra in de kijker gezet.

Ook op het vlak van mechanische cilinders biedt WILKA voor elke toepassing de juiste oplossing: van standaardcilinders over cilinders in het eigen profiel van de klant of als sluitsysteem, tot en met hoog beveiligde cilinders. Op Polyclose legt de fabrikant de focus op het SI6 hoofdsleutelsysteem als conventioneel/verticaal systeem en 3VS in het keersleutelsysteem. De speciale kopieerbeveiliging van de sleutels garandeert de eigenaar dat alleen de gewenste sleutels voor dit systeem in omloop zijn. De systemen zijn verkrijgbaar in alle veiligheidsniveaus en dus geschikt voor zowel de voordeur van een woning als ook voor complexe sluitsystemen van een bedrijfspand.

Sluitsystemen via een app bedienen

Cilinders, lezers en identificatiemedia zoals transponders, kaarten of smartphones vormenhet assortiment van WILKA. Dit omvat tal van elektronische sluitsystemen, die perfect voldoen aan alle gestelde eisen. De firma biedt tevens verschillende softwarepakketten, zoals easyApp, voor de bediening van de systemen. Deze smartphone-oplossing, beschikbaar in een versie voor Android® en iOS®, kan eenvoudig door de gebruiker gedownload worden en is geschikt voor een voordeur van een eengezinswoning, maar kan evenzeer voor de toegangsdeuren bij kleinere bedrijfs- of kantoorpanden gebruikt worden. 

Als extra veiligheidscriterium en om de programmering via de smartphone te bevestigen, moeten easyApp-cilinders met een programmeerkaart uit gerust zijn. Een smartphone kan kleine systemen (tot 25 deuren en 250 gebruikers) beheren en individueel toegangsrechten toekennen. De laatste duizend gebeurtenissen (toegang, poging tot toegang door onbevoegden, programmeerbewerkingen) worden met datum en tijd in de cilinder gedocumenteerd en kunnen via de smartphone geraadpleegd worden.  

Bezoek ons op Polyclose standnr. 1742.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details